2024. április 24., szerda

Jó reggelt

Jó reggelt! 23-04-2024

Nemrégiben a parfümökről írtam, és többek között megemlítettem, hogy az utóbbi időben lépten-nyomon egy irritáló illat csapja meg az orromat az utcán. Nos, mint kiderült, ezzel nem vagyok egyedül.

Jó reggelt! 20-04-2024

Vajon mi a hosszú élet titka? – tesszük fel időről időre a kérdést azoknak a személyeknek, akik irigylésre méltóan szép kort megéltek, azt remélve, hogy ezáltal mi magunk is valamiféle receptet vagy legalábbis útmutatást kaphatunk ahhoz, miként sikerülhet nekünk is az, ami nekik, aztán akármennyire is bizakodóak vagyunk, előbb-utóbb rá kell jönnünk, hogy bár olykor mondanak néhány olyan tippet, amelyek szerintük hozzájárulnak a hosszú élethez, általános és mindenkire érvényes recept aligha létezik.

Jó reggelt! 19-04-2024

Az utóbbi időszakban a menyasszonyommal lázasan készülünk az esküvőnkre. Számítottam arra, hogy nem lesz könnyű menet, de korántsem gondoltam, hogy ennyi problémával és fejtöréssel fog járni.

Jó reggelt! 18-04-2024

A minap átaraszolt előttem az úton egy sün. A bokor tövében meghúzta magát, majd rövidesen „eltűnt”, lévén, hogy este volt.

Jó reggelt! 17-04-2024

Van annak már néhány hónapja, hogy a briteknél végre szállodát nyitottak csirkék és tyúkok számára. Gondolom, a kakasok sem maradnak ki, már csak azért sem, mert élvezetes életet kínálnak a madaraknak.

Jó reggelt! 16-04-2024

A gyermekvállalás előtt nem sokat töprengtünk rajta, milyen korkülönbség lenne a legmegfelelőbb a csemeték között, rábíztuk a természetre. Előbb a kislányunk, majd négy évvel később érkezett a kisfiúnk, jelenleg a hetedik és a harmadik életévüket tapossák.