2024. március 3., vasárnap

Gazdaság

Eltalálták magukat

Sorra bombázza le az amerikai és a brit légierő a jemeni húszi lázadók állásait, de ez nem sokat ér. A lázadók folytatják támadásaikat a térségbe merészkedő hajók ellen, egyre nagyobb zűrzavart okozva ezzel a nemzetközi vízi kereskedelmi szállítmányozásban.

Május végéig befagyasztva a liszt ára

Tegnap óta hatályos a kormány február 22-ei rendelete, melynek értelmében az élelmiszerboltok napi kínálatában kötelezően szerepelnie kell az egykilós kiszerelésű T-400-as finomlisztnek, az ára pedig nem haladhatja meg az 54,99 dinárt. E lisztfajta kilónkénti maximális termelői ára 45 dinár lehet.

Az idén is lesz számlás nyereményjáték

A kormány úgy döntött, hogy az adókultúra fejlesztése, illetve az árnyékgazdaság további visszaszorítása végett az idén is megszervezik a Vedd el a számlát, és nyerj! állami nyereményjátékot.
Ótos András felvétele

Nem emelik az áram és a gáz árát

Az idén nem drágul sem a villanyáram, sem a földgáz, és nem igaz, hogy a választások vagy az enyhe tél miatt lesz így – szögezte le legújabb Instagram-bejegyzésében Dubravka Đedović Handanović bány...
Nenad Ivanišević (A tartományi kormány felvétele)

Több száz résztvevő

A Szerb Kőolajipari Vállalat (NIS) nagytermében tegnap megkezdődött a tizenkettedik vajdasági fogászati kongresszus, amely kiváló szakembereket hoz össze Szerbiából és külföldről egyaránt.