2024. február 26., hétfő

Sport

Gardašević győzelme

A hétvégén Madridban lezárult a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) arany kategóriás fedett pályás sorozata. A női távolugróknál Milica Gardašević 6,64 méteres kísérletével ugyan csak a második helyen végzett az őt mindössze egy centiméterrel megelőző román Florentina Costina Iusco mögött Spanyolországban, ám összetettbeli elsőségéhez ez is elegendő volt.

Visszautasítás

Az athéni Omonia tér környékén nagyon sok, viszonylag olcsó szálloda található. Ez lenne a legfontosabb oka, hogy a görög fővárosban rendezett jelentős nemzetközi sportrendezvény idején abban a városrészben száll meg az újságírók zöme.
A Ferencváros teljesen veszélytelen volt a görög kapu előtt (Fotó: MTI)

Beárazták a Fradit

A kezdőcsapatokat áttekintve elégedetten csettinthettek a Ferencváros szurkolói az Olimpiakosz elleni Konferencia Liga-visszavágó előtt, hiszen Dejan Stanković a kétcsatáros játék mellett döntött,...

Pofon a hideg szigeten

Fájó izlandi vereséggel kezdte meg a jövő évi, lett–ciprusi–finn–lengyel rendezésű férfikosárlabda-Európa-bajnokság selejtezőjét Magyarország. Reykjavíkban a szlovén Gašper Okorn tanítványai a meccs első felében többnyire néhány pontos előnnyel vezettek, ami a harmadik negyed elején tetőzött (38:47), ám a házigazda a folytatásban szívós munkával visszazárkózott, és a zárónegyed elején 12:0-s rohanással jelentősen ellépett (49:52-ről 61:52).