2024. február 29., csütörtök

Sport

A görög ötezret fizet

A mexikói Acapulcóban tavaly tornádó okozott jelentős kárt, és a pusztítás nyomait azóta sem sikerült teljesen eltüntetni. Az idei tenisztorna résztvevői is segélyt ajánlottak fel, a legkonkrétabb a görög Sztefanosz Cicipasz volt, aki minden egyes védhetetlen adogatása után 1000 dollárt adományoz.

Még él a remény

A Vojvodina elszenvedte harmadik vereségét a férfi Európa-liga középdöntőjében, a székvárosiak a keddi játéknapon a Flensburg otthonában kaptak ki 12 találattal. Az első félidőben még nem alakult ki drasztikus különbség, a németek csak négygólos előnyt kézilabdáztak össze, a szünetet követően viszont fokozatosan elléptek, és mintegy tíz perc alatt végérvényesen eldöntötték a találkozót.
Max Strus jóval a félpályán túlról engedte el meccsgyőztes dobását (Beta/AP)

Strus nem stresszelt

A szezon eddigi legbravúrosabb meccsgyőztes dobását láthatta a clevelandi közönség csapata Dallas elleni, parázs hangulatú rangadóján. A második negyedben már kezdett úgy látszani, hogy megnyugodha...
Haaland ismét bepörgött (Fotó: Beta/AP)

Haaland ötöse

Erling Haaland vezetésével a Manchester City kiütéses győzelmet aratott a Luton otthonában az FA-kupa nyolcaddöntőjében. A norvég sztár az első félidő végén már háromszor is bevette a házigazda kap...

Topić az aduász

Péntektől vasárnapig Glasgow ad otthont a 19. fedett pályás világbajnokságnak, amelyen több mint 130 ország mintegy 650 atlétája indul, és összesen 26 számban hirdetnek bajnokot.