2024. február 22., csütörtök

Sport

A milánói meccsen végig nagyon kemény mezőnycsata folyt (Fotó: Beta/AP)

Csak egy gól Milánóban

Tapogatózó játékkal kezdődött a sokak által várt Inter–Atlético Madrid rangadó a BL nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Fél óra elteltével forrósodott fel a hangulat, elsősorban Lautaro Martíneznek...

Fél órát bírt a Vojvodina

A Vojvodina elszenvedte második vereségét a férfi Európa-liga középdöntőjében, a székvárosiak a keddi fordulóban hazai pályán kaptak ki a Flensburg együttesétől. Az első félidőben az újvidékiek még lépést tartottak a papíron jóval erősebb vendégekkel, a szünetet követően azonban nyílt az olló, a német csapat fokozatosan ellépett, és végül tízgólos sikert aratott.

Szerb elvárás, magyar remény

Ma délután veszi kezdetét a jövő évi, ciprusi–finn–lengyel–lett rendezésű férfikosárlabda-Európa-bajnokság selejtezős sorozatának utolsó állomása, amelyen a négy házigazdán kívül további 20 nemzet harcolhatja ki a részvételi jogát a tornán. A formátum szerint nyolc négytagú csoportba sorsolták a versengő gárdákat, vagyis kettő, illetve három kiadó hely marad fenn csoportonként, attól függően, hogy a kvartettben szerepel-e rendező ország.
pexels.com

Csütörtöki sportajánló

KERÉKPÁROZÁS 11.50, Eurosport 2: az Egyesült Arab Emírségek körversenye, 4.

Petőék és a magyar lányok továbbjutottak

Szerbia férfiválogatottja ugyan kikapott Hongkongtól a csoportkör utolsó fordulójában a dél-koreai Puszanban zajló csapat-világbajnokságon, ám a korábban Puerto Rico és Szlovákia felett aratott győzelem elég volt hozzá, hogy Pető Zsolték a harmadik helyen továbbjussanak az egyenes kieséses szakaszba. Pető mellett Dimitrije Levajac, Marko Jevtović és Aleksa Gacev képviseli a nemzeti színeket.

Györe szép győzelme

Györe László fölényes győzelemmel kezdett Rióban, ahol 2019-ben első ATP-serlegét nyerte. A zentai játékos a spanyol Bernabe Zapatát két játszmában, 5:1-es breakaránnyal verte meg, és a 2.