2024. február 29., csütörtök

Sport

A Sasoknak nincs félnivalójuk

Két kör után gyakorlatilag megnyugodhat a szerb válogatott a jövő évi, ciprusi–finn–lengyel–lett rendezésű férfi Európa-bajnokság selejtezőjében, hiszen az ablakot magabiztos grúziai sikerrel zárta. A Sasok így 2/0-s mérleggel vezetik a kvartettet, amelyből három nemzet szerez kvótát, vagyis már csak a hátralévő négy meccsen ugyanennyi vereséggel és egy nem túl valószínű körbeveréssel eshetnek ki.

Szomorú születésnap

Mészöly Géza, az Újpest szakvezetője vasárnap töltötte be 57. életévét, és tanítványai előtt ideális alkalom nyílt, hogy a Ferencváros legyőzésével kedveskedjenek mesterüknek.

Tizenhét jégtörőnk lett

A Komáromi járáshoz tartozó Naszvadban idén is megtartották a tradicionális, télűzőnek is számítható Jégtörő Mátyás-kupát, amelyre idén 10 ország (Szlovákia, Csehország, Magyarország, Szerbia, Lengyelország, Németország, Horvátország, Moldova, Bosznia) 24 egyesületéből 231 versenyző érkezett. Tájainkat a Zenta, a Potisje és a Hercules képviselte, s mint mindig, a gyerekek ezúttal is szép eredményekkel tértek haza, összesen 17 érmet szereztek, külön kiemelve a kitűnő szervezést.

Egyelőre csak Sinner jelent veszélyt

Novak Đoković feltehetően szorgalmasan edz a márciusi visszatérésre. Tíz nap múlva esedékes az első találkozója Indian Wellsben, ahol már öt éve nem szerepelt, és 2016 óta nem nyerte el a serleget.