2024. február 23., péntek

Sport

A tini után jött a vízözön

A riói torna harmadik napja sem volt eseménytelen. Nem esett ki ugyan Alcaraz után újabb nagynevű játékos, ezúttal egy 17 éves helybeli vonta magára a figyelmet.
Galeno előbb sasszézott egyet az Arsenal tizenhatosa előtt, majd bombagólt lőtt

A vén és az ifjonc

Nem volt könnyű helyzetben Francesco Calzona, a Napoli hétfőn kinevezett vezetőedzője, hiszen mindössze két napja volt felkészíteni csapatát a Barcelona elleni nyolcaddöntős BL-mérkőzésre. A találk...

Nagyot fordított a DVTK

Sikerrel kezdte meg a francia Villeneuve elleni párharcát a DVTK együttese a női Euroliga negyeddöntőjében. A miskolci lányok nagyon halványan, teljesen szétesett védelemmel kezdtek, aminek a vendégek 26:14-es vezetése volt a következménye az első negyed után.
pexels.com

Pénteki sportajánló

KERÉKPÁROZÁS 11.50, Eurosport 2: az Egyesült Arab Emírségek körversenye, 5.

A csoda, a derbi, a kiütés és az elégedett edző

A magyar labdarúgó-közvélemény nehezen tér magához a péntek este látottaktól, amikor is a Zalaegerszeg vert helyzetből a szerencsét sem nélkülözve megfordította a Paks elleni találkozót. A mérkőzést így látta a mindössze 19 éves Gruber Zsombor, aki a zalaiak első találatát szerezte: „Talán még a Puskás Akadémiával az őszi, Ferencváros elleni magyarkupa-találkozót tudnám ehhez hasonlítani, az is eléggé őrült volt.

Még minden lehet

Ma rendezik az Európa- és a Konferencia Liga múlt heti találkozóinak visszavágóit. Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke szerint a zöld-fehérek telt ház előtt igyekeznek ledolgozni az Olimpiakosszal szembeni egygólos hátrányukat.