2024. július 27., szombat

Kézilabda

Elődöntőben a lányok

A magyar női juniorválogatott hosszabbítás után három góllal nyert Izland ellen a szkopjei korosztályos világbajnokság negyeddöntőjében. A rendes játékidő vége előtt három perccel Szilágyi Zoltán együttese még három góllal vezetett, a végjátékban azonban rengeteget hibáztak a lányok, így az északiak döntetlenre mentettek.
A Barcelona legutóbb 2022-ben nyert BL-t (Fotó: Beta/AP)

Újra trónon a Barca

A Barcelona egy góllal megverte az Aalborgot a férfi Bajnokok Ligája döntőjében, a spanyol alakulat a története során 12. alkalommal hódította el győztesnek járó trófeát.
A Győr legutóbb 2019-ben nyert Bajnokok Ligáját (Fotó: MTI)

Trónon a Győr

A Győr magabiztos játékkal, a találkozó során végig vezetve hat góllal megverte a német Bietigheim együttesét a női Bajnokok Ligája fináléjában, és története során hatodszor hódította el a győztesn...

Sikeres idényzárás

Befejeződött a Vajdaság Kézilabda-szövetség szervezésében rendezett Szuperliga zárótornája az U12-es leánycsapatok részére, a Kanizsa a második helyen végzett, így részt vehetett az országos bajnokságon. Az együttes nagy ambíciókkal várta a megmérettetést, ám sérülés és betegség miatt nem utazhattak teljes kerettel a mionicai viadalra, s végül a vártnál kisebb sikerrel szerepeltek.
A Veszprémnek az utóbbi tíz évben az idei a hatodik bajnoki címe (Fotó: MTI)

Veszprémi címvédés Szegeden

A magyar bajnoki döntő második találkozója is veszprémi sikert hozott, a bakonyiak négy góllal verték meg a Szegedet a visszavágón, így megvédték címüket. A Tisza-partiak a második összecsapáson se...