2024. október 22., kedd

Kézilabda

A Ferencváros ötödik győzelmét aratta a BL idei kiírásában (Fotó: MTI)

Egy bravúr, egy betli

Felemás mérleggel zárták a magyar csapatok a női Bajnokok Ligája hétvégi fordulóját. A Ferencváros és a Győr egyaránt rangadót vívott szombaton – a budapestiek a maguk javára fordították a hazai pá...
Nedim Remili (jobbról) 13 kísérletből 9 gólt szerzet (Fotó: MTI)

Sereghajtó okozta kellemetlenségek

A Veszprém házigazdaként csupán két góllal győzte le a sereghajtó Fredericia együttesét a férfi Bajnokok Ligája A csoportjának csütörtöki fordulójában. A dánok jobban kezdték a találkozót, hatékony...

Tisztes székvárosi helytállás

A Vojvodina vendéglátóként ugyan négy góllal kikapott a Kiel együttesétől a férfi Európa-liga első csoportkörének második fordulójában, a székvárosi együttes játékára és harciasságára nem lehetett különösebb panasz Európa egyik legjobbja ellen. Boris Rojević tanítványai egy rövidebb periódust kivéve felvették a kesztyűt a sztárokkal teletűzdelt német alakulattal szemben, és alaposan megnehezítették a vendégek dolgát.

Már nem makulátlan a Fradi-mérleg

Az eddig százszázalékos Ferencváros öt góllal kikapott Metzben a női Bajnokok Ligája csoportkörének hétvégi fordulójában. A találkozót mindkét együttes százszázalékos mérleggel várta, a rajt a budapestieknek sikerült jobban, Allan Heine vezetőedző együttese 6:1-es szériával nyitott.

A Szegeddel ért véget a Zagreb sorozata

A magyar csapatok közül a Szeged lépett először pályára a férfi Bajnokok Ligája e heti fordulójában, a Tisza-parti együttes fontos győzelmet aratott Zágrábban. A magyar alakulat remek védekezéssel kezdte a találkozót, 4:1-re elhúzott, a folytatásban viszont egyre többet hibázott, viszont Michael Apelgren hatékonyan reagált csapata megingására, minden kezdő mezőnyjátékosát lecserélte.

Fontos székvárosi pontok

A Vojvodina fontos, a Nexe felett idegenben aratott győzelemmel kezdte meg szereplését a férfi Európa-liga idei kiírásában. Mindkét csapat gyors, pontos játékkal nyitott, a székvárosiak remekül alkalmazkodtak a hazaiak ritmusváltásaihoz, nem engedték ellépni őket, sőt folyamatosan diktálták az iramot.