2024. február 23., péntek

Tenisz

Györe szép győzelme

Györe László fölényes győzelemmel kezdett Rióban, ahol 2019-ben első ATP-serlegét nyerte. A zentai játékos a spanyol Bernabe Zapatát két játszmában, 5:1-es breakaránnyal verte meg, és a 2.
Jannik Sinner a rotterdami győzelmével feltört az ATP-ranglista harmadik helyére (Fotó: Beta/AP)

Egyszerre estek ki a görögök

Az elnapolt Delray Beach-i döntő miatt hétfőn az ATP nem adta ki az új ranglistát, de bizonyos, hogy Novak Đoković a 413. hetét kezdi meg az élen, hogy a 12.

Jó levegő, rossz eredmény

A volt világelső spanyol Carlos Alcaraz a tőle megszokottnál gyöngébb játékkal meglepő vereséget szenvedett a Buenos Aires-i (spanyolul jó levegő) ATP-torna elődöntőjében a chilei Nicolas Jarrytól. A ranglistán 21.

Györe olasszal folytatja

Györe László a Buenos Aires-i 2. fordulóban a vele csaknem egyidős, pontosan négy héttel idősebb olasz Vavassorival játszik, aki 152.

Györe első idei győzelme

Negyedik idei meccsén Györe László a Buenos Aires-i nyitókörben az első idei győzelmét aratta. A zentai teniszező három játszmában múlta felül a hosszú kényszerpihenő után visszatéréssel próbálkozó horvát veterán Marin Ćilićet.

Mónikánál is gyorsabb az olasz

Luciano Darderi 21 éves argentin születésű olasz teniszező a hét meglepetése. Darderi pályafutása harmadik ATP-tornáján és nyolcadik meccsén verte meg a córdobai döntőben az argentin Facundo Bagnist, és első tornáját nyerte meg.