2024. június 24., hétfő

Tenisz

Đoković a második helyen!

A 22 éves brit Jack Draper, aki a múlt héten Stuttgartban első tornagyőzelmét aratta, a londoni Queen’s tornájának 2. fordulójában legyőzte a címvédő spanyol Carlos Alcarazt, amivel a ranglistán feltört a 30 legjobb közé, és Novak Đokovićot is felsegítette a spanyol elé a második helyre.

Đoković indul az olimpián!

Novak Đoković közzétette, hogy a felépülése a kívánt ütemben halad, így bizonyosan ott lesz az öt hét múlva kezdődő párizsi olimpián, ahol Szerbiából Dušan Lajović is fellép. Ugyanakkor két ismert teniszezőnő, Arina Szabalenka és Unsz Dzsabir jelezték, hogy nem mennek Párizsba.

Nina újra a ranglistán

A hosszú kényszerszünet után a játékhoz sikerrel visszatért szerbiai Nina Stojanović, aki valamivel több, mint négy évvel ezelőtt a 81. helyet foglalta el ranglistán, a két jó eredményért járó pontokkal a 749.

Gálfi Dalma az elődöntőben!

Aligha gondolta volna bárki is, hogy Gálfi Dalma és Aleksandra Krunić bejutnak a hertogenboschi füves torna negyeddöntőjébe. Mégis sikerült nekik, pénteken pedig Gálfi már elődöntős lett, hisz Krunićtyal egymás között döntöttek a továbbjutásról.
Fotó:Beta

Novak Đoković a műtét után

Novak Đoković szerb teniszező  ma bejelentette, hogy edzeni kezdett a térdműtéte után. Đoković a közösségi médiában tett közzé egy felvételt az edzőteremből „haladás” kísérő szöveggel, a...