2024. június 19., szerda

Tenisz

Nina újra a ranglistán

A hosszú kényszerszünet után a játékhoz sikerrel visszatért szerbiai Nina Stojanović, aki valamivel több, mint négy évvel ezelőtt a 81. helyet foglalta el ranglistán, a két jó eredményért járó pontokkal a 749.

Gálfi Dalma az elődöntőben!

Aligha gondolta volna bárki is, hogy Gálfi Dalma és Aleksandra Krunić bejutnak a hertogenboschi füves torna negyeddöntőjébe. Mégis sikerült nekik, pénteken pedig Gálfi már elődöntős lett, hisz Krunićtyal egymás között döntöttek a továbbjutásról.
Fotó:Beta

Novak Đoković a műtét után

Novak Đoković szerb teniszező  ma bejelentette, hogy edzeni kezdett a térdműtéte után. Đoković a közösségi médiában tett közzé egy felvételt az edzőteremből „haladás” kísérő szöveggel, a...
A 21 éves Alcaraz már a harmadik GStrófeáját emelhette a magasba (Fotó: Beta/AP)

Kettőn áll a vásár

Hétfőn hivatalossá vált, amit már csaknem egy hete tudunk: az olasz Jannik Sinner lett a világranglista első helyezettje, és a trónon Novak Đokovićot váltotta, aki hosszú és sikerekben gazdag pálya...
A női döntősöknek a két legendás játékos, Chris Evert és Martina Navratilova adta át a serlegeket (Fotó: Beta/AP)

Alcaraz és Świątek Párizs bajnokai

A Roland Garros 2024-es bajnokai a spanyol Carlos Alcaraz és a lengyel Iga Świątek. Alcaraz először, a Świątek pedig negyedszer hódította el a párizsi serleget.