2024. július 20., szombat

Tenisz

Bondár zárta a játékhetet

Bondár Anna nem kis meglepetésre kikapott a budapesti WTA-torna 2. fordulójában, így vele zárult a szerbiai és a magyar teniszezők meglehetősen szerényre sikerült játékhete.
Arthur Filsnek csak az első játszmában volt méltó ellenfele Györe László (Fotó: Beta/AP)

Mindhárom szerbiai kiesett

Nem volt sajnos nehéz eltalálni, hogy a három szerbiai teniszező számára a 2. forduló lesz a végállomás az e heti ATP-tornákon.
Nadal már hangol az olimpiára (Fotó: Beta/AP)

A háromból mennyi marad?

Három szerbiai teniszező, Györe László, Dušan Lajović és Hamad Međedović vette sikerrel az e heti tornák 1. fordulójának akadályát, kérdés azonban, hogy a másodikon felakad-e valamennyi.
A rekordok azért vannak, hogy megdöntsék őket: ha Alcaraznak is hosszú és sikeres pályafutása lesz, elképzelhető, hogy a most felülmúlhatatlannak hitt csúcsokat is ostromolni fogja (Beta/AP)

Le a kalappal Alcaraz előtt!

Ha az előző hónapokban még fenntartással illett fogadni Carlos Alcaraz jövőt előrevetítő eredményeit, az idei Wimbledon után, amelyet a 21 éves spanyol teniszező bravúros módon kötött össze az öt h...
Twitter

Györe László a második fordulóban

Györe László teniszező 2:0-ra legyőzte a belga Zizou Bergst, és bejutott a hamburgi tenisztorna második fordulójába. A harmadik körért folytatott küzdelemben Györe az Arjtur Fils–Jaume Munar meccs...