2024. június 21., péntek

Nagykikinda

Élet a lencsén keresztül

A Jovan Popović Népkönyvtár és a Nagykikindai Népmúzeum szervezésében június 22-én, szombaton 19 órai kezdettel mutatják be Szabó Imre Élet a lencsén keresztül című kiállítását, illetve a hozzá tartozó, 81 szerzői fényképet tartalmazó, azonos című kiadványát.  A könyv a Jovan Popović Népkönyvtár gondozásában és a Tartományi Művelődési, Tömegtájékoztatási és Vallási Közösségi Titkárság támogatásával jelent meg.
Pixabay

Szombaton és vasárnap szúnyogirtás

Szombaton és vasárnap ismét megszervezik a szúnyogok elleni védekezést a nagykikindai község területén, a városban, a falvakban, a csatornák és a tavak partján is permetezni fognak, áll a helyi kör...

Holnap áramszünet

A nagybecskereki elektromos energiát szolgáltató vállalat (ED Zrenjanin) közleményében arról tájékoztatja a magyarittabéi polgárokat, hogy pénteken, június 21-én, 7 és 13 óra között karbantartási munkálatok miatt a falu területén nem lesz áram. A munkálatok korábbi befejezése esetén a vállalat fenntartja a jogot, hogy a tervezett idő előtt kapcsolja vissza a felhasználók számára az áramot.