2022. szeptember 29., csütörtök

Sport/Kosárlabda

Nagy tripla a végére!

Kiváló csapatteljesítménnyel felülírta a várakozásokat, és megverte Franciaországot Szerbia a sydney-i női világbajnokság utolsó csoportfordulójában.

Körvonalazódik a negyeddöntő

Hacsak nem történik egy többtényezős valószínűtlen körbeverés a Sydney-ben zajló női világbajnokság B csoportjának finisében, Szerbia ott lesz a torna negyeddöntőjében.

Verve az olimpiai ezüstérmes!

Nem csüggedt el a nyitónap veresége miatt a szerb válogatott a Sydney-ben zajló női világbajnokságon, amelynek második fordulójában a lányok izgalmas mérkőzésen, de végig vezetve 69:64 arányban...

Két ember nem elég

Vereséggel nyitotta a sydney-i női világbajnokságot Szerbia, a lányoknak az utolsó percekig volt remélnivalójuk Kanada ellen, de nem túl szoros végjáték után 67:60-ra kikaptak.

Sydney-i seregszemle

A férfi Európa-bajnokság lezárulása után a női kosárlabdára terelődik a figyelem, hiszen az ausztráliai Sydney-ben ma hajnalban kezdetét vette a világbajnokság.

Spanyolország visszaült a trónra

Roppant színvonalas, minőségi kosárlabdát hozó fináléval ért véget a férfi Európa-bajnokság, a kontinens trónjára pedig 2009, 2011 és 2015 után negyedik alkalommal ülhetett fel Spanyolország, amely...

Bravúr után lebőgés

Ritkán ül fel csapat olyan hullámvasútra, amilyenre a lengyel kosarasok kerültek a férfi Európa-bajnokság egyenes kieséses szakaszának végjátékában.