2021. december 2., csütörtök

Sport/Kosárlabda

A magyaroknak nem volt esélyük a franciák ellen (Fotó: MTI)

Meglepetés nélkül a franciákkal

Kaposváron lépett fel másodszor a 2023-as japán, indonéziai és Fülöp-szigeteki rendezésű férfi-vb selejtezőjében Magyarország, Pór Péter gárdája hétfő este az olimpiai ezüstérmes franciákat...

Giannisék is a helyükre értek

Fokozatosan rendeződnek az erőviszonyok az NBA-ben, már a rossz szezonkezdést produkáló bajnoki címvédő Milwaukee is a keleti főcsoport előkelő felébe kapaszkodott fel.

Teodosićék legyűrték a nagytüzelő letteket (Fotó: FIBA)

Belgrádi thriller a nyitányon

Európában csütörtök este kezdetét vette a 2023-as, japán, indonéziai és Fülöp-szigeteki rendezésű férfi-világbajnokság selejtezős sorozata, illetve annak az előselejtezők utáni első jelentős fázisa.

Bogdan keze újra elsült

Folytatja remek sorozatát az NBA-ben az Atlanta, amely a San Antonio parkettjén hatodik mérkőzését nyerte meg egyhuzamban (106:124).

Devin Bookerék nagy szériát futnak (Fotó: Beta/AP)

Újjászületett a Phoenix

Közel egy hónapja, hogy legutóbb vereséget szenvedett a Phoenix a tengerentúlon, a júniusi nagydöntő nyugati főszereplője sorozatban 13. mérkőzését nyerte meg San Antonióban (111:115).

Georgéknak könnyebb dolguk volt Dončić hiányzása miatt (Fotó: Beta/AP)

Luka és Nikola nélkül nehezebb

Sorozatban harmadik mérkőzését hagyta ki a könnyebb térd- és bokasérüléssel küzdő Luka Dončić, és a Dallas ez idő alatt ugyanennyiszer kapott ki az elitligában.