2021. november 30., kedd

Sport/Kosárlabda

Teodosićék legyűrték a nagytüzelő letteket (Fotó: FIBA)

Belgrádi thriller a nyitányon

Európában csütörtök este kezdetét vette a 2023-as, japán, indonéziai és Fülöp-szigeteki rendezésű férfi-világbajnokság selejtezős sorozata, illetve annak az előselejtezők utáni első jelentős fázisa.

Bogdan keze újra elsült

Folytatja remek sorozatát az NBA-ben az Atlanta, amely a San Antonio parkettjén hatodik mérkőzését nyerte meg egyhuzamban (106:124).

Devin Bookerék nagy szériát futnak (Fotó: Beta/AP)

Újjászületett a Phoenix

Közel egy hónapja, hogy legutóbb vereséget szenvedett a Phoenix a tengerentúlon, a júniusi nagydöntő nyugati főszereplője sorozatban 13. mérkőzését nyerte meg San Antonióban (111:115).

Georgéknak könnyebb dolguk volt Dončić hiányzása miatt (Fotó: Beta/AP)

Luka és Nikola nélkül nehezebb

Sorozatban harmadik mérkőzését hagyta ki a könnyebb térd- és bokasérüléssel küzdő Luka Dončić, és a Dallas ez idő alatt ugyanennyiszer kapott ki az elitligában.

A legutóbbi keleti döntős Hawks egyre feljebb kapaszkodik a tabellán (Fotó: Beta/AP)

Egyre magasabban a Sólymok

Négymérkőzéses győzelmi sorozatot fut a tengerentúlon az Atlanta, amely legutóbb tegnap hajnalban a tabellán előtte álló Charlotte-ot verte hazai parketten (115:105), és a gyenge rajt után a...

A Lovagokat kiütötték a nyeregből

Tudnivaló, hogy a tengerentúli profi ligában tíz-egynéhány pontos vezetés még korántsem számít életbiztosításnak, amennyiben nem egy-két perc maradt már csak az órán.