2024. április 25., csütörtök

Színvonalas programot kínál a Dombos

A zenei program ma este hét órakor kezdődik, amikor is a kisszínpadon Csasznyi Imi és barátai, a budapesti folkélet meghatározó figurái zenélnek. Nyolc órakor igazi zenei csemege lesz, amikor egy Európa-szerte elismert formáció, a Modern Art Orchestra muzsikája teríti be a völgykatlant. Ezt követően az est folyamán a kisszínpadon Keck Mária – exauro – flamenco előadását tekinthetik meg, majd pedig a Budapest Útikalauz Időutazóknak című cirkuszi előadást a nagyszínpadon és a katlan területén. Őket a Kreatív Kráter Kör Csillagpásztor előadása követi, amely a műfajokat és a stílusokat ötvözi. A pénteki napi program végén az i-re a pontot a Gyémát Bálint Trio teszi fel, akik kicsivel éjfél előtt kezdenek el zenélni a kisszínpadon.

Szombaton a katlanban már este hétkor elkezdenek a tűzzel játszani, ekkor lép fel ugyanis a Calabar Circus. Fél kilenckor Lajkó Félixet és zenekarát hallhatjuk, láthatjuk, fél tízkor pedig leereszkednek a löszfalon a Flock projekt kötelei, és megtekinthetjük, milyen is az a vertikális tánc. Ezt követően a szabadkai roma muzsikusok, világszerte ismert és elismert világzenei előadók következnek fél tizenkettőkor a kisszínpadon.

Minden este a Dombos Fest elmaradhatatlan elemeként este kilenckor felkapcsolják a fényfestést, amely újjáéleszti a löszfalat, tizenegy órakor pedig meggyújtják a tábortüzet is. A rendezvényt a fiatal korosztály 14 éves korig ingyen látogathatja. A bérlet 1000, a napijegy 400, a családi jegy 1000 dinár.