2024. április 27., szombat

Motoron érkezett a húsvéti nyúl a Lurkóházba

A szabadkai Old Bikers Vajdaság Motoros Klub tagjai a húsvéti ünnepek alkalmából szerdán édességet tartalmazó ajándékcsomagokkal kedveskedtek a hajdújárási Lurkóház védenceinek, akik ezúttal is nagy örömmel fogadták vendégeiket.

(Fotó: Gergely Árpád)

(Fotó: Gergely Árpád)

– A gyerekek mindig várják a motorosokat, az idősebb gyerkőcök tudják, hogy vendégekre számíthatnak a húsvét és a Mikulás közeledtével. Izgulnak, mert ha jó az idő, mint most is, akkor járműveikkel érkeznek a motorosok, akik megengedik nekik, hogy felüljenek a járgányukra – nyilatkozta lapunknak Kádár Erzsébet, a hajdújárási Lurkóház megbízott vezetője.

– Tizenegyedik éve látogatjuk meg a lurkókat, ezúttal 24 ajándékcsomaggal érkeztünk hozzájuk. A szelíd motorosokról közismert tény, hogy támogatják a rászoruló gyerekeket, ezért mi is így teszünk. Óriási öröm számunkra, ha tehetünk valamit a közösségünkért, ha mosolyogni látjuk a gyerekeket, akik lehet, hogy mástól nem is kapnak ajándékcsomagot, nekünk pedig módunkban áll ezt megtenni – mondta Kikić Attila, a klub alelnöke.