2024. március 29., péntek

Folytatódik Újvidék „kiárusítása"

Három újabb telek eladását jelentette be Újvidék város, ezeken a területeken többszintes épületek építése lehetséges, írja a 021.rs hírportál. Gyomos telkekről van szó, az egyik terület a Telepen, a másik kettő pedig a Heréskerten, az ún. Avijatičarsko naselje városrészben található egymás mellett.

A hirdetésben szerepel, hogy a helyszíneken „központokat” terveznek kialakítani, ami a városrendezési előírásoknak megfelelően lehetővé teszi, hogy a beruházók a környező létesítményekhez képest magasabb épületeket emeljenek. A Heroj Pinki 56. szám alatti telek 2253 négyzetméteres, kikiáltási ára 197,5 millió dinár. A jelenlegi tervek szerint mintegy 6000 négyzetméter alapterületű háromszintes épület építése lehetséges rajta.

A Božidor Boško Petrović utcában található telkek mérete közel azonos, 1053, illetve 1073 négyzetméteresek. Az elsőt 41,3 millió dináros, a másodikat pedig 42,6 milliós kikiáltási áron kínálják.

A Heroj Pinki utcában lévő földterület árverése december 1-jén 12 órakor lesz, a Božidor Boško Petrović utcai telkek árverését pedig november 30-án 11 órakor, illetve 12 órakor tartják.