2024. április 18., csütörtök

Motorzúgás és rockzene Temerinben

Motorok zúgásától és rockzenétől volt hangos hétvégén a temerini vásártér. A már hagyományos motoros találkozót 14. alkalommal szervezte meg a helyi Patriots Motoros Klub. A háromnapos rendezvényre szép számban érkeztek vendégek Magyarországról, Romániából, Horvátországból, Macedóniából, de a többi szomszédos országból is. Rajtuk kívül még számos látogatója volt a találkozónak, a helybelieken kívül vidékiek is.

A Patriots Motoros Klub az idén is kitett magáért, és a vásártéren színvonalas programot szervezett a motorosok, de a szórakozni vágyó helyiek számára is.

A résztvevőket napközben különböző motoros játékok, versenyek és programok foglalkoztatták. A vállalkozó kedvűek többek között sörivásban, dinnye- és kolbászevésben, valamint kötélhúzásban mérhették össze erejüket. Az estéket rockkoncertek tették emlékezetessé. Élvezettel hallgatta a közönség a zenekarok műsorát, hiszen mindegyiknek nagyszerű repertoárja volt. Látványos show-műsorral készült a magyarországi Zorall rockegyüttes, sőt fellépett Alen Islamović és zenekara, valamint a legendás Yu Gruppa is.

Nem maradhatott el a hagyományos felvonulás sem, a motorok szombat délután zúgtak végig Temerin utcáin.