2024. május 9., csütörtök
LABDARÚGÁS – TSC

Lazetić fegyelmezett játékot vár

A cikkhez kapcsolódó fotógaléria ITT tekinhető meg.

A TSC megtartotta a Freiburg elleni Európa-liga találkozót megelőző sajtótájékoztatóját, amelyen Žarko Lazetić vezetőedző, a játékosok közül pedig Saša Jovanović válaszolt az újságírók kérdéseire. Lazetić kiemelte, a csapat felkészült, ritkán játszhatnak ilyen fanatsztikus körülmények között, így ez plusz motivációt is nyújt a csapatnak.

– Az előző meccsből okulva holnap még fegyelmezettebben kell játszanunk, nem engedhetjük meg magunknak a korábban előforduló hibákat. Számomra az a legfontosabb, hogy az első pillanattól felvegyük a mérkőzés ritmusát, ne hagyjuk, hogy beszorítsanak bennünket. A Freiburg az egyik legszervezettebb csapat az ellenfeleink közül, agresszív játékot játszanak, és ami a legfontosabb, csapatként működnek együtt. A passzainkra fokozottan figyelnünk kell, nem szórhatjuk el könnyelműen a labdáinkat. Főleg ebben, és a gyors ellentámadásainkban látom a sikerességünk kulcsát. Mérkőzésről mérkőzésre jobb formát mutatunk, remélem, ezen a meccsen is megmutatkozik, mennyit fejlődtünk az elmúlt idészakban. A védelemnek kulcsszerepe lesz, ebben bizots vagyok – mondta a tréner.

Erős Kincses Krisztina felvétele

Erős Kincses Krisztina felvétele

Jovanović hozzátette, a Szuperligában elért jó eredméyek hatalmas löketet adtak a csapatnak, várják az újabb összecsapást, bizonyítani szeretnének.

– Önbizalomból nincs hiány, a legutóbbi, Čukarički elleni találkozó sokat lendített rajtunk, ugynakkor be kell bizonyítanunk, hogy mindenkivel képesek vagyunk felvenni a versenyt, és nem csak egy félidőn át – mondta Jovanović.

A sajtótájékoztatót követően a játékosok birtokba vették az Európa Park Stadion pályáját.

Nyitókép: Erős Kincses Krisztina felvétele