2024. május 9., csütörtök
EURÓPA-LIGA

Alaposan felkészült a TSC a Freiburg ellen

A TSC az Európa-liga csoportküzdelmeinek mai fordulójában a Freiburg ellen veszi fel a harcot a TSC Arénában. A mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón Žarko Lazetić vezetőedző elmondta, világos mindenki számára, hogy egy kiemelkedően sikeres, nagy múltú csapat lesz az ellenfél, de ezzel nem sokat foglalkoznak. Alaposan felkészültek, részletesen kielemezték az ellenfél játékát. Tisztában vannak vele, hogy az ellenfél mire képes, a játék minden fázisában magas színvonalon teljesítenek. Jó eredményre csak akkor számíthatnak, ha a maximumot sikerül majd nyújtaniuk. A TSC részéről bátor hozzáállást ígért. Hozzátette, hogy megtiszteltetés lesz számára az ellenfél vezetőedzőjét is megismerni. 

Miloš Pantović, a TSC fiatal kiválósága is jelen volt a sajtótájékoztatón. Elmondása szerint az előző Európa-ligás mérkőzéseken már megmutatta a csapat, hogy mire képes, ezúttal sem fogják kitűzni a fehér zászlót. Lehet, hogy az ellenfél csapata pénzben kifejezve drágább játékosokból áll, de a TSC mindent meg fog tenni a jó eredmény elérése érdekében. 

A TSC csapata legutóbb 2:2-es döntetlent játszott Topolyán az Olimpiakosz együttesével az Európa-liga csoportkörének 2. fordulójában. Az Európa-ligában újonc topolyaiaknak ez volt az első hazai mérkőzésük a nemzetközi kupasorozatban. A csoport másik mérkőzésén a West Ham United Németországban nyert 2:1-re a Freiburg ellen, így az angolok 6 ponttal vezetik a csoportot, a 3 pontos Freiburg és az 1-1 pontot gyűjtő Olimpiakosz és TSC előtt. 

A TSC közleménye

A TSC LK értesíti szurkolóit, hogy a Freiburg ellen EL mérkőzésen az UEFA fegyelmi bizottsága által kiszabott büntetés miatt a stadion kapacitása 420 hellyel csökken. A stadion déli szektorai maradnak zárva, ezek pedig a: D1, D2, D3, D4 és D5-ös szektor.

Kérik azokat a szurkolókat, akik érvényes jeggyel rendelkeznek a fent említett szektorokba, jelentkezzenek a tscticketing@fktsc.com e-mail címen, hogy várólistára kerüljenek és megpróbáljunk helyet biztosítani valemely más szektorban. Amennyiben ez nem sikerülne, akkor a klub megtéríti a belépőjegy árát azon szurkolók számára, akik nem tudnak részt venni a mérkőzésen. 

Fociközvetítés a VRTV-n, magyar kommentárral

A Vajdasági RTV2-es csatornáján ma 18 óra 45 perctől magyar komentárral követhetik a TSC–Freiburg labdarúgó-mérkőzést. 

Szurkoljunk együtt!

Nyitókép: Žarko Lazetić és Miloš Pantović a tegnapi sajtótájékoztatón (A szerző felvétele)