2024. április 25., csütörtök

A Naptár 2023 nyereményjátéka még tart!

A szelvények beküldési határidejét meghosszabbítottuk

Ha utazni szeretne, de nincsen pénze, ezt megteheti mindössze 500 dinárért a Magyar Szó külön kiadványával a Naptár 2023-mal. Ellátogathat Ausztráliába, és találkozhat a sydney-i magyarokkal, onnan pedig egy törökországi turistaparadicsomba. Innen már nincsen messze Ciprus, oda is átugorhat, majd innen elvisszük Önt a Hawaii-szigetekre. És ha már belefáradt a világjárásba, itt, szűkebb pátriánkban felkeresheti azt a fafaragót, aki Angela Merkel titkárnőjének készített kalaptartót, benézhet egy pohár borra a temerini Kabács Kézműves Borászat pincéjébe, vagy körüljárhatja pusztuló, árva templomainkat. És miközben utazik, olvashat is, arról, hogy mire jó egy vén Zastava 101-es autó, megtudhatja, hogy merre visz a gőzös, hogy mennyire terjed a klímavírus, de azt is, hogy milyen betolakodók lepték el vizeinket.

A Naptár 2023 tartalmának csupán egy kis ízelítőjét adtuk a fentiekben, ennél sokkal többet kínál, kicsiknek, nagyoknak, keresztrejtvény- és sakkfeladvány-fejtőknek, irodalomkedvelőknek, sportrajongóknak..., de azoknak is, akik e tartalmas kiadvány olvasásán túl nyerni is szeretnének.

A könyvnaptár utolsó oldalán van a nyereményjátékunk egy szelvénnyel. Ott az áll, hogy a kitöltött szelvényt február 28-áig lehet beküldeni. A szelvények ugyan érkeznek szerkesztőségünkbe, de figyelembe véve azt, hogy olvasóink egy része a folyamatban levő élőújságainkon vásárolja meg kiadványunkat, a határidőt március 31-ére módosítottuk. A húzást pedig április folyamán bonyolítjuk le, napilapunk, a Magyar Szó hasábjain idejében értesítjük Önöket, hogy mikor.

Tehát, aki még nem vette meg a Naptár 2023 kiadványunkat, de nyerni szeretne, még megteheti. A nyeremények értékesek.

A főnyereményt a zentai Domus Utazási Iroda biztosította. Kínálatából 400 euró értékű utat, nyaralást, kirándulást, üdülést biztosít két személy számára. A nyertes választhat, görögországi nyaralástól kezdve bármit. Amennyiben a választott utazás többe kerül 400 eurónál, akkor a különbözetet a nyertes állja, ha kevesebbe, az utazási iroda nem fizeti ki a nyeremény összegének fennmaradt részét.

A másik értékes nyereményt a topolyai Capriolotól kaptuk. Mindössze 500 dinárért, amennyibe kerül a Naptár 2023, egy kerékpárral lehetnek gazdagabbak.

Legújabb partnerünk, az adai Apolo gyógyszertár pedig három vérnyomásmérőt ajándékoz három olvasónknak.

Önöknek csak annyit kell tenni, hogy kitöltik a szelvényt, kivágják, borítékba teszik és fohászkodnak Fortunához.

Jó szórakozást és sok szerencsét kíván a Magyar Szó szerkesztősége!

Címünk: 21000 Novi Sad, Vojvode Mišića 1. A borítékra írják rá, hogy Naptár 2023 – nyereményjáték.

Nyitókép: Naptár 2023