2024. április 16., kedd

Gyógyulj meg, Olivér!

A Masterplast YU Kft. több mint 800 ezer dináros adományt gyűjtött össze

A nyolc hónapos Pál Gajódi Olivér gyógykezeléséhez szükséges pénz összegyűjtésének céljából szervezett jótékonysági akciót a szabadkai Masterplast YU vállalat. Mint ismeretes, a bajmoki kisfiú gerincizom-atrófiában szenved, a betegség elleni gyógymód, a génterápia pedig több mint kétmillió euróba kerül. A szabadkai vállalat több mint 800 ezer dináros adományt gyűjtött össze, melynek átadására szerdán került sor a vállalat székházában.

Gajódi Tímea és Bunford Olivér (Fotó: Gergely Árpád)

Gajódi Tímea és Bunford Olivér (Fotó: Gergely Árpád)

– Vállalatunk társadalmilag érzékeny, nálunk csupa szív emberek dolgoznak, sok a fiatal alkalmazott is. Mindenki tudja, hogy mit jelent a család, ezért amikor értesültünk a kis Olivér gyógyulására szánt pénzösszeg gyűjtéséről, úgy döntöttünk, hogy nekünk is mindenképp támogatnunk kell a gyűjtést. A két legkeresettebb termékünk, a masternet üvegszövet és a hungarocell szeptemberi értékesítési forgalmának egy részét Olivér gyógyulására szánjuk. Így jött össze több mint 800 ezer dinár. Külön figyelemmel kísértem ennek a két terméknek az eladási mutatóit, mégiscsak a druszámról van szó – nyilatkozott a médiának Bunford Olivér.

A kereskedelmi igazgató hozzátette, hogy a vállalat a korábbi időszakban is jótékony tevékenységet folytatott. Mint mondta, nemrég egyik dolgozójuk családi háza leégett, összefogással azonban még aznap este sikerült otthont biztosítani a családnak. A folytatásban Bunford Olivér arra biztatta a többi vállalkozót és céget, hogy ők is járuljanak hozzá a kis Olivér gyógyulásához.

A jelképes átadáson Gajódi Tímea, a kis Olivér édesanyja is jelen volt, aki elmondta, hogy további jó szándékú emberek segítségére van szükség. A Masterplast által összegyűjtött adományt még aznap átutalták a kisfiú számlájára.