2024. április 25., csütörtök
STRANDSZÉPE 2018

Pompa, értékes ajándékok, sikeres karrier

A Magyar Szó idei szpségversenye, a Strandszépe 2018 is fergeteges szórakozást nyújt, éppúgy, mint mindig. A benevezett hölgyeknek sok izgalmat, a nézőknek pedig pazar műsort.

Fotó: Dávid Csilla

Fotó: Dávid Csilla

A hagyományhoz híven a rendezvény színhelye ezúttal is Magyarkanizsa lesz. Ha már strandszépét választunk, ezt csakis a Tisza partján tehetjük meg! Ha sok jelentkező lesz (húsznál jóval több), két elődöntőt tartunk. Erre korábban már volt példa. A gálaműsor ez esetben is Magyarkanizsán lesz, a város neve már összenőtt rendezvényünkkel. A magyarkanizsai önkormányzat nemcsak a helyszínről gondoskodik, hanem jelentős támogatással is hozzájárul ahhoz, hogy a Strandszépe 2018 sikeres legyen.

Persze – mint mindig – számos más támogatónk is van, akik nélkül nem jöhetne létre pazar rendezvényünk. Egyelőre csak a legnagyobbakat említjük: a brači Fülöp Apartmanház, a zentai Domus Utazási Iroda, a kúlai Titelprevoz, a mórahalmi Elixír Hotel, a topolyai Saktrakt, a moholi Molprevoz, a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdő.

A verebek is csiripelik már, hogy a Tisza-parti gála augusztus 4-én lesz, de azt is, hogy a műsor sztárvendégeként Kállay-Saunders András lép fel, aki félórás műsorral szórakoztatja a vajdasági publikumot. Mert erre a rendezvényünkre nemcsak a magyarkanizsaiak lesznek kíváncsiak, érkeznek olvasók szűkebb pátriánk minden csücskéből. Annál inkább, mert a versenyre sem csak magyarkanizsai hölgyek jelentkeznek. Ezért – ha még senki sem jelentette volna ki, mi megtesszük – a Magyar Szó strandszépeválasztása tulajdonképpen Vajdaság szépségversenye, és nevezhetnénk Miss Vajdaságnak vagy Miss Pannóniának, de Miss Délvidéknek is. A rendezvény rangja méltóvá tenné e nevek bármelyikének a viselésére. Tudják ezt mások is, ezért nem véletlen, hogy a Strandszépe iránt érdeklődiknek a Magyarok Világszépe versenyén szervezői is, továbbán a Magyarországi Kumánia Gyógyfürdő álltal szervezett Kunország Szépe választások szervezői. Mindkét esetben a tárgyalások és az egyezteetések még folyamatban vannak, de nagy a valószínűsége ammak, hogy szépésgeink ezeken a rangos rendezvényeken is részt vehetnek majd.

Pompa, értékes ajándékok és a szépségipar sikeres karrierje is várja, várhatja mindazokat a hölgyeket, akik bátorságot vesznek, és jelentkeznek rendezvényünkre. Nem kell hozzá semmi több, csak egy kis jókedv és egy szép mosoly.

A jelentkezés feltételei ugyanazok, mint korábban: a benevezést zárt borítékban (szerkesztőségünk címére elküldve: Magyar Szó, Vojvode Mišića 1., 21000 Novi Sad, a borítékra, kérjük, írják rá: Strandszépe) vagy e-mailben (strandszepe@magyarszo.rs) küldjék, mellékeljenek hozzá két fényképet magukról (egy portrét és egy teljes alakot ábrázoló, fürdőruhás képet), valamint a következő adatokat: név, cím, telefonszám, életkor, foglalkozás.

Versenyünkön 15 és 25 év közötti hölgyek vehetnek részt. Kiskorú személyek esetében valamelyik szülő írásos beleegyezését is kérjük a részvételhez.

Ezúttal is két szépségkirálynőt választunk, egyiket a szakmai zsűri a gálán, a másikat pedig önök, olvasóink, a szelvényeik révén, amelyeket a hölgyek fotóinak közlésével egyidejűleg kezdünk közölni napilapunkban.

Végül még csak ennyit: már nincs sok idő gondolkodni, vészesen közeledik ugyanis július 15., a benevezés végső határideje.

A Strandszépe 2018-ról folyamatosan tájékoztatjuk Önöket honlapunkon (www.magyarszo.rs) és Facebook-oldalunkon is.