2024. március 28., csütörtök
VÍZILABDA

Sorsdöntő pontokért

Az Eger, a Szeged és a C. zvezda már túl vannak a gondok nehezebbjén, a Partizan ma a második helyet biztosíthatja, a Vojvodina pedig az esetleges győzelemmel valószínűleg helyet szorít magának a nyolcaddöntőben. A vízilabda Euroligában ma a csoportküzdelmek nyolcaddöntője következik, s csak két körrel a befejezés előtt több kérdésre is ma már választ kaphatunk.

Az Eger Hannoverben a biztos győzelem reményében száll medencébe, mint ahogyan a C. zvezda is kimondott esélyes Montpellierben. Sokkal nehezebb lesz a Partizannak Nagyváradon, míg a Vojvodina ma 19 órától a SPENS medencéjén azt az orosz Szintezt fogadja, amelyet vendégként is, bár meglepetésre, már legyőzött. A Vojvodinának a harmadik győzelem akár a továbbjutást is szavatolhatja, ha a Barceloneta ma nyer Marseille-ben. A Szeged szabadnapos, de már csoportgyőztesnek tekinthető.

Az Eurokupában a Radnički és a Savona kimondott esélyesnek számítanak az elődöntő mai első meccsein. Az újonc kragujevaciak és a címvédő is fölényes győzelemre hajt, amilyen elegendő lesz a februári visszavágóra.

A mai műsor, Euroliga, 8.forduló, A csoport: Lukoil–Ligamus, Hannover–Eger, Schuurman–Vuliagmeni, B csoport: Montpellier–C. zvezda, Kreuzling–Jug, C csoport: Vojvodina–Szintez, Marseille–Barcelona, D csoport: Spandau–Galatasaray, Oradea–Partizan.

Eurokupa, elődöntő, első meccsek: Radnicki (K)–Debrecen, Savona–Florentia.