2024. július 24., szerda

Külön alkalmazást vezetett be a Szerbiai Posta

Már nem fognak SMS üzeneteket küldeni, amikor megérkezik a küldemény

A Szerbia Posta bemutatta azt az ingyenes alkalmazást, amely segítségével a felhasználók könnyebben és gyorsabban hozzáférnek a postai szolgáltatásokhoz, valamint az alkalmazás segítségével elkerülhetők a lehetséges visszaélések.

A Szerbia Posta áprilistól már nem fog SMS üzeneteket és e-maileket küldeni. A polgárok ingyen telepíthetik az alkalmazást a Google Áruházból vagy az Apple Áruházból. Ha bármilyen segítségre van szükségük, bármelyik postába bemehetnek.

Zoran Đorđević, vállalat megbízott vezérigazgatója elmondta, hogy ez is egy módja a polgáraink védelmének, mert azok a csalók, akik a posta nevében próbálták átverni az embereket, többé már nem tudnak SMS üzeneteket küldeni. Tehát töltsék le az alkalmazásunkat, és egy helyen láthatják az Önök csomagjára vonatkozó összes információt – mondta.

Az alkalmazás központosítani fogja a felhasználók regisztrációját és azonosítását, egyedi felhasználói fiókot biztosítva, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a postai szolgáltatások könnyebb és gyorsabb elérését – áll a közleményben.

A felhasználók a már meglévő szolgáltatások mellett, futárszolgálat, a küldemények nyomon követése és az árkalkulátor, elkerülhetik azokat a visszaéléseket, amelyeknek az elmúlt időszakban ki voltak téve SMS és Viber üzenetek által – áll a 021.rs közleményében.

Nyitókép: Magyar Szó Archívum