2022. október 1., szombat

Sport/Asztalitenisz

Időutazás Kínában

A téli olimpia és paralimpia óta először vállalta egy nagyobb nemzetközi sportesemény megrendezését Kína az ország nyugati fővárosaként is emlegetett Csengtuban a tavaszról elhalasztott...

Makszuti Anetta (balról) játéktudására három országban is igényt tartanak

Bemelegítés Csókán

Szerbia legjobb női asztaliteniszcsapata tette tiszteletét a csókai klub otthonában, ahol a III. Király Ilona-emlékverseny kiemelt meghívottja volt a felnőtt országos bajnok.

Erélyi Annamária perui ellenfelet győzött le (Fotó: STK Novi Sad)

Sima siker a nyitányon

A héten megkezdődött a Bajnokok Ligája az asztaliteniszezők számára, a női élvonalban pedig ezúttal is képviseli Szerbiát a Novi Sad csapata, amely az előző szezonban végül az Európa-kupa...

A 18 év alatti fiúk versenyének dobogósai (Gergely Árpád felvétele)

Andris megkoronázta idényét

Tizenkettedik alkalommal rendezték meg Csókán a Szabó István-emléktornát a város néhai legendás asztalitenisz-edzőjének tiszteletére, az iskola tornatermében pedig ezúttal is szép számmal gyűltek...

A legkisebbek is bemutatkoztak az ünnepségen (a szerző felvétele)

Új célok Csókán

Új évad indul a Csóka-Goodwill Asztalitenisz Klubban, a 2022/2023-as szezon ünnepélyes évadnyitóját pénteken délután tartották meg, ahol a klub új támogatója is bemutatkozott.

Akikre érdemes figyelni

Véget ért a belgrádi ifjúsági asztalitenisz-Európa-bajnokság, ahol két korosztályban, a 15 és a 19 év alattiak számára zajlottak a küzdelmek.

Egy nyakba három bronzérem

A múlt heti csapatverseny után az elmúlt napokban az egyéni és a páros versenyek zajlottak a belgrádi Štark Arenában rendezett juniorasztalitenisz-Európa-bajnokságon.

A legjobb tizenhat peremén

Belgrádban a kadét és a junior, vagyis a 15 és a 18 év alatti korosztály fiataljainak asztalitenisz-Európa-bajnokságát rendezik a Štark Arenában.