2024. április 25., csütörtök

Könyörtelen leszámolás a központban (VIDEÓ)

Hatan vertek és késeltek meg három fiatalt Újvidéken

Súlyos testi sérülés okozásának alapos gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyeztek hat fiatalt, akik szombaton az egyik, Újvidék központjában lévő vendéglátóipari létesítmény előtt három másik fiatalembert bántalmaztak.

Amint arról már beszámoltunk, a zsablyai és csúrogi áldozatokat kézzel, lábbal ütötték, majd késsel is megszúrták őket. Ketten súlyos sérüléseket szenvedtek, egyikük pedig megúszta könnyebb sérüléssel. Szombat 19 óra körül történt a támadás. A leszámolásról készült videófelvétel az internetre is felkerült.

Az incidens a Laze Telečki és a Mita Ružić utca kereszteződésénél játszódott le, amikor a kiszemelt áldozatok éppen elhagyták a vendéglátóipari egységet. Az egyikük a földön hevert mozdulatlanul, a támadók azonban ekkor sem könyörültek meg rajta, és tovább bántalmazták, egyikük a fejére ugrott.

Vasárnap a rendőrség letartóztatta L. M. (2001), D. N. (2000), V. S. (2001) és M. M. (2000) gyanúsítottakat Šiden, majd hétfőn további két személyt, B. D. (2000) és M. M (2000) gyanúsítottakat Újvidéken és ugyancsak Šiden. Az egyik áldozat továbbra is válságos állapotban fekszik az intenzív osztályon – számolt be tegnap az újvidéki mentőszolgálat illetékese.

Miután bűnvádi feljelentést tesznek a gyanúsítottak ellen, az illetékes ügyész elé vezetik őket.