2024. május 19., vasárnap

A csapat felkészült

A London Stadiumban lezajlott a TSC West Ham elleni Európa-liga találkozót megelőző sajtótájékoztatója, amelyen a topolyai klubot a játékosok közül Nemanja Stojić, valamint a vezetőedző, Žarko Lazetić képviselte. A védőjátékos kiemelte, hogy az utóbbi egy évben ilyen volumenű találkozókra készültek és mindent megtesznek a sikeres szereplés érdekében.

– A lehető legnehezebb csoportba kerültünk, ahol nagymúltú együttesekkel találkozunk, ennek ellenére nem szeretnénk alárendelt szerepet játszani. Természetesen ellenük is a győzelemre fogunk törekedni, illetve arra, hogy méltó módon képviseljük a klubot. Az elsődleges célunk, hogy veretlenül hagyjuk el a pályát, ennek érdekében mindent el fogunk követni – mondta a holnapi mérkőzéssel kapcsolatban Stojić.

Erős Kincses Krisztina felvétele

Erős Kincses Krisztina felvétele

Žarko Lazetić elsősorban gratulált a West Ham eddigi sikereihez, majd rátért a TSC-re.

– Nem rég léptünk a fejlődés útjára, bőven van még mit tanulnunk, de jó irányba haladunk. Az eddigi nemzetközi mérkőzéseink jó alapul szolgálnak, ám csak holnap derül ki, mit is tanultunk belőlük. Hosszútávon viszont ennek is meglesz majd az eredménye. A Braga ellen félénken kezdtünk, ebből levontuk a következtetéseket, a West Hamre leginkább a gyorsaság, a dinamikus támadásvezetés és annak felépítése jellemző, elsősorban erre hívtam fel a játékosok figyelmét. Másodsorban koncentráltnak kell maradniuk, hiszen egy pillanatnyi kihagyás is komoly zavart okozhat – nyilatkozta Lazetić. Hozzátette, a csapat izgul ugyan, ugyanakkor nincs felesleges nyomás a játékosokon, remek munkát végeztek az utóbbi időben, felkészülten lépnek majd pályára.

Erős Kincses Krisztina felvétele

Erős Kincses Krisztina felvétele

A sajtótájékoztatót követően a TSC birtokba vette a pályát. A holnapi mérkőzés 21 órakor kezdődik, az Arena Premier 1 tévécsatorna élőben közvetíti.

Nyitókép: A sajtótájékoztató résztvevői (Fotó: Erős Kincses Krisztina felvétele)