2024. április 20., szombat

Töltsön el két felejthetetlen napot Adán!

Játsszon újra a Magyar Szóval és legyen Öné az adai Cottage Spa szauna- és vendégház ajándékutalványa

A Magyar Szó Online csapata ismét megajándékozza kedves Olvasóit egy egyedülálló kikapcsolódási lehetőséggel! Ez alkalommal egy két fő részére szóló ajándékutalványt sorsolunk ki az Ada községben található Cottage Spa szauna- és vendégházba, ahol szerencsés nyertesünk és kísérője két éjszakát tölthet el teljeskörű kikapcsolódással. Az egyedi stílusban kialakított szálláshelyen a felejthetetlen SPA élmény mindenki számára garantált, ugyanis az ajándékutalvány tartalmazza a reggelit, a korlátlan szaunahasználatot, a dézsafürdőhasználatot, egy ajándék szaunaszeánszot, valamint egy relax masszázst is.

A Cottage Spa szauna- és vendégház Vajdaság szívében, Adán helyezkedik el. A fiatalos, Farm house stílusban kialakított szálláshely minden egyes részlete szívvel-lélekkel lett megtervezve. Az így kialakított otthonos, kellemes hangulatú környezetben, magunk mögött hagyhatjuk a rohanó mindennapok forgatagát, s magunkra és egymásra figyelve kívül-belül feltöltődhetünk.

A Cottage Spa szauna- és vendégházban a teljes testi-lelki kikapcsolódásáról az egyedi hangulatú vendégszoba mellett egy 6 fős finn szauna, valamint egy szintén 6 személyes, fatüzelésű székelydézsa gondoskodik. A szaunázás élményét szaunaszeánsszal, különleges illóolajakkal, bőrradírokkal, mézes, kakaóvajas kencékkel varázsolhatják még feledhetetlenebbé. A Spa élmény fokozásaként a vendégek relax masszázsban is részesülhetnek, valamint reggeli kosár igénylésére is van lehetőség, amit reggelente az ajtó előtt találnak az ébredők, ezzel is egyedibbé téve a hangulatot. A szobában tea, kávé és víz bekészítés is várja az odalátogatókat.

Az adai Cottage Spa szauna- és vendégház ajándékutalványa magába foglalja a szállást 2 fő részére, 2 éjszakára teljeskörű kikapcsolódással, SPA élménnyel, reggelivel, korlátlan szaunahasználattal, dézsafürdőhasználattal, ajándék szaunaszeánsszal és relax masszázzsal.

Ha szeretné, hogy az Öné legyen az adai Cottage Spa vendég-és szaunaház ajándékutalványa, nincs más dolga, mint e nyereményjáték Facebook-posztja alatt hozzászólásban megjelölni annak a személynek a Facebook-profilját, akivel nagyon szeretne eltölteni két emlékezetes napot Adán!

Nyereményjátékunk 2023. március 20-án, hétfőn 12 órakor zárul, amikor is kihirdetjük szerencsés nyertesünket!

Az ajándékutalvány 2023. június 30-ig használható fel. A szálláshely egyéb szolgáltatásairól és legfrissebb híreiről az alábbi oldalon tájékozódhatnak:

Nyereményjátékunk feltételeiről bővebben itt olvashatnak: http://bit.ly/2jNtula

Minden kedves Olvasónknak sok szerencsét kívánunk!