2024. április 26., péntek

Forgalomkorlátozások nehezítik a közlekedést

A Skerlić, a Zlatna greda, a Đorđe Jovanović és a Sava Vuković utcákban csütörtökön kezdődtek meg a távhővezeték felújítási munkálatai, ezért ideiglenes forgalomkorlátozást rendeltek el. Március 16-a és június 16-a között a Zlatna greda utcában (a Đorđe Jovanović és a Sava Vuković utcák közti szakaszon), valamint a Skerlić utcákban lesz lezárva az út a forgalom előtt.

A Đorđe Jovanović utcában április 10-ig lesz lezárva az út, mégpedig a Koszovó utcától a Đorđe Jovanović, a Sava Vuković, a Skerlić és a Zlatna greda utcák kereszteződéséig. Az említett időszakban a Sava Vuković ucában is forgalomkorlátozás lesz, mégpedig a Zemljana ćuprija utcától a Đorđe Jovanović, a Sava Vuković, a Skerlić és a Zlatna greda utcák kereszteződéséig. A közlekedésben résztvevők türelmét kérik az illetékesek, valamint azt is, hogy tartsák tiszteletben a kihelyezett közlekedési jelzéseket.

Nyitókép: A báni palota környékén befejeződtek az útburkolat-felújítási munkálatok, csütörtökön már autózható volt az Ilija Vučetić utca (Fotó: Dávid Csilla felvétele)