2024. április 18., csütörtök

Tisztújítás Palicson

Ülésezett a Szerbiai Szocialista Párt szabadkai szervezete

A Szerbiai Szocialista Párt szabadkai szervezete tizenegyedik városi szintű választási ülését tartotta meg pénteken este a palicsi Kisvendéglő konferenciatermében. Az ülés folyamán a tisztújítás is megtörtént, amelynek során a szervezeti tagok új vezetőséget választottak. Az elnöki posztot Nebojša Crnogorac tölti be:

– Továbbra is szeretnénk úgymond önmagunkon dolgozni. Nehéz időszak van mögöttünk és az előttünk álló sem ígérkezik könnyebbnek. Elsősorban saját magunkból indulunk ki, amikor a kihívásokkal nézünk szembe, így igyekszünk áthidalni a nehézségeket, amelyek próbára tesznek bennünket. A tisztújítással is az a célunk, hogy a szervezetünk új energiákkal töltődjön fel és megfiatalodjon. A koalíciós együttműködéseinkkel elégedettek vagyunk, részt veszünk a városunkat érintő folyamatokban, döntésekben. Mi mindig is társadalmilag felelősek voltunk és ezentúl is azok leszünk, a továbbiakban pedig szeretnénk még nagyobb szerepet vállalni városunk életében – emelte ki Nebojša Crnogorac.

A konferencia tiszteletbeli vendége Branko Ćurčić, a tartományi kormány alelnöke, a Szerbiai Szocialista Párt elnökségének a tagja volt:

– Számunkra ez a mai rendezvény nemcsak munkajellegű, hanem ünnepi is. Amikor munkát mondok, akkor a választási procedúrára gondolok, ünnepi pedig a tisztújításból kifolyólag és egyáltalán azért, hogy találkozhatunk és együtt lehetünk. A Szerbiai Szocialista Párt részéről elmondhatom, hogy elégedettek vagyunk a szabadkai szervezet munkájával, teljesítményével. Sikeres tevékenységről tanúskodnak az elmúlt választásokon elért eredmények és reméljük, hogy ezek a jövőben még jobbak lesznek. Most rajtunk áll, hogy egy olyan vezetőséget válasszunk, amely jól helyt áll az elkövetkező években, eredményesen vezeti a szervezetet, amikor pedig helyi és a tartományi szintű választások lesznek, akkor jól teljesítsen és minél jobb eredményt érjen el. Ez lehet a legnyilvánvalóbb bizonyítéka annak, hogy jó úton haladunk – hallottuk Branko Ćurčićtól.

Nyitókép: Lukács Melinda felvétele