2022. május 21., szombat

Vajdaság/Topolya

A közönségtől a legtöbb szavazatot bezsebelt 4. osztályos Kamaszkák csapata, a háttérben pedig a SuliStar résztvevői (Kazinczy Paszterkó Diana felvétele)

A suli sztárjai

A bácskossuthfalvi Id. Kovács Gyula Általános Iskola évről évre szervez tehetségkutató versenyt a tanintézmény diákjai számára.

Apróék sziklakerti növényeket, örökzöldeket, tujákat, ciprusféléket is kínálnak (Tóth Péter felvétele)

Apró-dísznövényeket a kertekbe!

A topolyai piac rendszeres üde színfoltja a topolyai Apró Dísznövénykertészet eladóhelye, ahol örökzöldeket, sziklakerti növényeket, éppen most pompázó szezonjellegű egynyári virágokat kínálnak.

A mezőgépek tűzvédelmi vizsgálata

A Topolyai Községi Tűzoltószövetség a belügyi szervek illetékeseinek bevonásával ebben az évben június 1-je és 14-e között szervezi meg a nyári terménybetakarításban részt vevő mezőgazdasági gépek...

Margit és férje, János bízik abban, hogy több mint ötven év után fiuk mégis előkerül (Tóth Péter felvétele)

Keresem a fiamat!

A topolyai Tóth Margit neve hallatán az egykori válogatott sportoló tekében elért fényes sikereire emlékezhetünk, valamint eszünkbe juthatnak figyelemre méltó képei és szobrai is. A világbajnoki...

Fitneszre fel!

Mozgás az egész családnak címmel szervez fitnesznapot az előzetesen meghirdetett időpont helyett vasárnap délután a topolyai Felvonulási téren a Top Fit, a Pacséri Rekreációs Egyesület és a FitAp...

Az ünnepélyes kiállításmegnyitón (Herceg Elizabetta felvétele)

Az alkotás öröméért

A topolyai nyugdíjas-egyesület keretein belül működő Ács József képzőművészeti csoport tagjai a Művelődési Ház galériájában állították ki legújabb alkotásaikat.

Folytatódik a hagyomány

Minden bizonnyal az idén is több száz érdeklődő lesz majd kíváncsi a 21. juh- és kecskeszemlére, amelyet ezen a hétvégén, szombaton szerveznek meg a Topolya melletti Kinga-tanyán.

A gyerekek a karneváli felvonulás után birtokukba vették a Bambi játszóterét, és jóízűen elfogyaszthatták az ovi ajándék fagyiját (Kazinczy Paszterkó Diana felvétele)

Százharminchat éves a Bambi

A Bambi Iskoláskor Előtti Intézmény a megalapításának 136. évfordulóját színes rendezvénysorozattal jegyzi ezen a héten. A topolyai anyaintézmény, valamint az óvodapedagógusok egyéni...