2024. április 20., szombat
LÁBTENISZ – MAGYARKANIZSA

Zentai sikerek

A magyarkanizsai strandon rendezték meg a páros lábtenisz bajnokságot, amelyen összesen 19 páros vett részt. Először a csoportmérkőzésekre, a negyed- és az elődöntőre került sor, majd a helyosztó és a dobogós helyekért játszott meccsek következtek.
Eredmények, negyeddöntő: Lipták Cs./Dobó Ru.-Apró K./Szecsei V. 2:0, Remete N./Barát R.-Andruskó L./Tóth Mélykúti I. 0:2, Lipták Zs./-Dobó Ro.-Mataruga I./Thaqi A. 2:0, I. Milanović/M. Onjin-Fejős Á./Slejher T. 2:0. Elődöntő: Lipták Cs./Dobó Ru.-Lipták Zs./Dobó Ro. 1:2, Andruskó L./Tóth Mélykúti I.-I. Milanović/M. Onjin 0:2. A harmadik helyért: Lipták Cs./Dobó Ru.-Andruskó L./Tóth Mélykúti I. 1:2. Döntő: Lipták Zs./Dobó Ro.-I. Milanović/M. Onjin 1:3.

Az U15-ös dobogós helyezettek

Az U15-ös dobogós helyezettek

A döntőben nagy küzdelem után végül az I. Milanović/M. Onjin páros szerezte meg a győzelmet.

Az idén megrendezték az U15-ös korosztály részére is a bajnokságot, amelyen 15 páros lépett pályára. A lebonyolítás hasonló volt a felnőttekéhez. Elődöntő: Onjin/Janjatović-Simić/Marković 2:0, Tóth Mélykúti/Pék-Badić/Dragović 2:0. A harmadik helyért: Badić/Dragović-Simić/Marković 2:1. Döntő: Onjin/Janjatović- Tóth Mélykúti/Pék 0:2

A rendezvény sikeres lebonyolítását a helyi önkormányzat, több vállalat és magánszemély különféle formában támogatta.