2024. április 25., csütörtök

Letartóztatták a feltételezett elkövetőt

Megöltek az éjjel egy fiatal szurkolót - Egy másik fiatal is a čačaki kórházba került

Az éjjel Čačakban megöltek egy Crvena zvezda szimpatizánst, amikor két szurkolói csoport összeverekedett. A szurkoló halálát késelés okozta. A čačaki rendőrség letartóztatta D. B.-t (1995) a gyilkosság elkövetésének alapos gyanúja miatt. A hatóság bekísérte B. M. (1995) szintén čačaki lakost, mert az értesülések szerint részt vett a szurkolók közötti összecsapásban. A rendőrségnél közölték, hogy még egy személy ellen folyik a körözés. A nyomozás tovább folyik annak érdekében, hogy megállapítsák az éjszakai tragédia pontos körülményeit.

A Superliga honlapján feltüntették, hogy az ominózus eset miatt elhalasztják a Borac-Crvena zvezda labdarúgó mérkőzést.

A fiatal, aki életét vesztetett, 1995-ben született. Az összetűzést követően még egy 1998-ban született fiatalembert vittek kórházba. Ő nincs életveszélyben.

Biljana Nastić, a čačaki rendőrség szóvivője megerősítette, hogy a fiatal férfi súlyos sérüléseibe halt bele, s hogy a boncolás és a nyomozás után a rendőrség is többet tud mondani. Biljana Koćovic, a kórház sajtófelelőse azt mondta, hogy hajnali fél négy körül hozták be a két fiatalt, mindketten késelés áldozatai voltak – adta hírül a B92.