2024. június 14., péntek
Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítás

A temerini Paska Oszkár nyerte a John Deer traktort

Az újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítás nagy várakozással kísért záróeseményét, a nyereményhúzást tegnap késő délután ejtették meg az Újvidéki Vásáron, amely olyan örömteli hírt hozott, amelyről a legfontosabb vásári eseményeket követő Magyar Szó újságírói már rég tudósíthattak: a 2024. évben sok-sok év után ismét vajdasági magyar nyerhette meg az értékes főnyereményt. A szerencsés nyertes a temerini Paska Oszkár.

A mezőgazdasági kiállítás egyik védjegyének számít a hagyományos nyereményjáték, amelyben a belépőjeggyel vehetnek részt a látogatók. Az idei nyeremény a KITE Kft. jóvoltából egy JOHN DEERE 5040D típusú traktor volt. A KITE Kft. tavaly ugyanezt a típusú traktort ajánlotta fel főnyereményként, akkor azonban nem ez volt az egyetlen értékes jutalom, amelyet megkaphatott a szerencsés látogató. Annyit kellett ehhez tenni, hogy belépőjegy hátuljára elérhetőségekkel együtt leírja a kért adatokat, majd a jegyet bedobja az arra kijelölt dobozba, a szökőkúttal szemben.

A főnyereményt csütörtökön késő délután egy hároméves gyerek, Teodor húzta ki. A húzás után azonnal felhívták Paska Oszkárt, akinek állítólag az első hitetlenkedő kérdése az volt: Tréfálnak velem?

Ezzel véget ért a 91. Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítás az Újvidéki Vásáron, amelyen több mint 1200 kiállító vett részt, a jószágkiállításon több mint 800 haszonállatot csodálhattak meg a látogatók, a Master Központban pedig mintegy 40 szakmai konferenciát hallgathattak meg a legkülönbözőbb témákban.

Nyitókép: Dancsó Áron