2024. július 16., kedd

Az akupunktúrától a lézeres kezelésig

Adán a wellnessközpontban megnyílt a Netter Plus egészségmegőrző központ

Az adai wellnessközpont kínálata újabb szolgáltatásokkal bővült, miután csütörtökön Bilicki Zoltán adai polgármester ünnepélyesen megnyitotta a létesítményben a zentai Medica Netter rehabilitációs központ kirendeltségét, a Netter Plus egészségmegőrző központot. A megnyitón Süli Mónika, a Medica Netter tulajdonosa köszöntötte az egybegyűlteket. Fejős Ákos, a Netter Plus tulajdonosa elmondta, hogy az újonnan megnyílt részlegen végeznek komplex kezeléseket, ultrahangos, mágneses, elektro- és mozgásterápiát, lézeres kezelést, fejlesztő babatornát, babaúszás oktatást, nyiroködéma kezelést, valamint folytatnak logopédiai és pszichológia szaktanácsadást és kezelést is. Továbbá foglalkoznak gerinc- és egyéb ízületi betegségek kezelésével, gerincferdülés és egyéb deformitás javításával, akupunktúrával, illetve funkcionális diagnosztikai vizsgálattal.

– A feleségem, Süli Mónika 2017-ben nyitotta meg Zentán a Medica Netter rehabilitációs központot. Hét éve dolgozik együtt a multidiszciplináris csapatával, amellyel nap, mint nap segítenek az őket megkereső pácienseknek, hogy minél előbb segítséget és gyors gyógyulást nyújtsanak számukra. A feleségem álma volt, hogy a Adán, a wellnessközpontban legyen egy kirendeltség, hiszen két éve már sikeres partneri együttműködés van és a fürdő és a Medica Netter között. Az ötletet örömmel támogatta Juhász Tibor, a wellnessközpontot működtető Adica Üdültetési Közvállalat igazgatója és Bilicki Zoltán adai polgármester is. Az előkészületek körülbelül három hónapot vettek igénybe, és a mai napon megtörtént a Netter Plus hivatalos megnyitója is. Minden munkanapon 10 és 18 óra között dolgozunk és várjuk a pácienseket a Netter Plus egészségmegőrző központban, amely elérhető a 060 6033110-es telefonszámon – nyilatkozta az egészségmegőrző központ tulajdonosa.

Bilicki Zoltán adta át az egészségmegőrző központot (Csincsik Zsolt felvétele)

Bilicki Zoltán adta át az egészségmegőrző központot (Csincsik Zsolt felvétele)

Az Adica igazgatója, Juhász Tibor kiemelte, hogy az egészségmegőrző központ megnyitásával két jelentős eredményt is elért az üdültetési közvállalat.

– Az egyik, hogy bővítettük a szolgáltatásainkat. A Netter Plus egészségmegőrző központtal együttműködve mától sok mindenre lehetőség nyílik a rehabilitáció és a terápiára terén. Nagyon örülünk ennek a bővítésnek, és reméljük, hogy ezt ugyanilyen pozitívan fogadják a vendégeink is. A másik dolog, hisszük azt, hogy a rehabilitációt követően vendégeink, akik a gyógyhatású termálvíznek és a rehabilitáció központban dolgozó szakembereknek köszönhetően meggyógyulnak, később újra visszatérnek hozzánk pihenni és üdülni. Remélem, hogy ennek köszönhetően egész Vajdaságból, és távolabbról is még több vendégünk lesz – magyarázta Juhász Tibor. – A szolgáltatás két részből áll, és két helyszínen történik. A bejelentkező pácienseket egy szakrendelőben fogadják a szakemberek, akik felírják a terápiát. Majd a rehabilitációs folyamatot egy másik részlegben bonyolítják le, ami körülbelül egy 15 négyzetméter helyiség. A szakrendelő pedig mintegy 10 négyzetméter nagyságú. Mindkét egység a wellnessközpont épületén belül található. A szakrendelőbe a parkoló felőli bejáraton lehet bejutni. Az ajtónál van csöngő, azon lehet hívni az egészségmegőrző központ dolgozóját, aki a pácienst bevezeti a váróterembe, amelyből a szakrendelőbe lehet jutni. A gyermekmedence mellett található a terápiás részleg, ahova wellness főbejáratán keresztül lehet eljutni – mondta az Adica igazgatója.

A Netter Plus rehabilitációs részlege a wellnessközpontban (Csincsik Zsolt felvétele)

A Netter Plus rehabilitációs részlege a wellnessközpontban (Csincsik Zsolt felvétele)

Nyitókép: Süli Mónika köszöntötte a résztvevőket a Netter Plus megnyitóján (Csincsik Zsolt felvétele)