2024. július 18., csütörtök

Háromnapos időutazás indul Szegeden

Ünnepi kiadással jelentkezik idén Magyarország legnagyobb retró fesztiválja. Az idén tíz éves szegedi Deja Vu Fesztivál tíz nemzetközi ikonikus sztárt és a '90-es és 2000-es évek legnagyobb magyarországi előadóit sorakoztatja fel. A négy helyszínen futó, háromnapos esemény egy lenyűgöző End Show-val zárul, méltóképpen megkoronázva a jubileumi bulifolyamot. A fergeteges retróláz ma kezdődik és június 3-ig izzítja a közönséget, az újszegedi partfürdőn.

Ótos Annabella felvétele

Ótos Annabella felvétele

Az első napon már egy mélyet merülhetünk az ezredforduló környékén nagyot futó házibulik hangulatába. Ekkor érkezik ugyanis a Deja Vu-re a Modern Talking „hangja", Thomas Anders. Aznap fellép még a „The Bongo Song" című számmal híressé vált Safri Duo és – mások mellett – a Move Your Body és Blue slágerekkel világhírnevet szerzett Eiffel 65. A magyar fronton pedig ott lesz DJ Dominique, Peat Jr., a Classic Fantastic, Bárány Attila és Bigiboy.

Ótos Annabella felvétele

Ótos Annabella felvétele

Június 2-án szintén három világsztár érkezik: így a Blue nevű angol fiúbanda, akik a Sorry Seems To Be The Hardest Word dallal hagytak mély nyomot. Először a Deja Vu színpadán Panjabi MC-t és DJ SASH! szettjére is bulizhatunk Szegeden. Természetesen ezen a napon is lesznek magyar előadók. A Kozmix, az Irigy Hónaljmirigy, az Ámokfutók, a Bon-Bon és Náksi erősítik pénteki programot.

A Deja Vu zárónapjára négy nemzetközi sztár is jutott. Érkezik a világhírű dance-pop díva, Inna, a Samba de Janeiro dalt is hozó Bellini, a tavaly betegség miatt elmaradt koncertjét most pótló Alexandra Stan és a nigériai születésű svéd fogorvosból világsztárrá vált Dr. Alban. A zárónapon sem maradnak el a magyar előadók: Sterbinszky, Csordás Tibi, de lesz Rakonczai piano, Wannabe XXL valamint Molnárbé & Gabriel B is.

Ótos Annabella felvétele

Ótos Annabella felvétele

A fesztiválra már csak napijegyek kaphatók, további információ a jegyvásárlásról és a fesztivál részletes programja megtalálható a Deja vu hivatalos honlapján.

Nyitókép: Ótos Annabella felvétele