2024. április 26., péntek

Újra országos bajnokok az adai lányok

Az adai Cseh Károly Iskola kézilabda-lánycsapata megvédte bajnoki címét

A szerbiai Srebrno Jezerón tartották meg májusban az országos iskolabajnokság döntőjét, amelyen az adai Cseh Károly Általános Iskola lánycsapat a tavalyi évhez hasonlóan ismét országos bajnok lett. Az adai lányok magabiztosan védték meg az országos bajnoki címet Sípos Oszkár testnevelő tanár vezetésével a hét csapatot felvonultató zárótornán. Előtte a felsős tanulókból álló adai csapat megnyerte a körzeti versenyt Nagykikindán, majd a körzetek közötti tornát Adán, amivel kvalifikálta magát a köztársasági döntőbe, ahol az ország egész területéről érkeztek iskolai lánycsapatok.

Az adai iskolai bajnokcsapat Sípos Oszkár testnevelő tanárral

Az adai iskolai bajnokcsapat Sípos Oszkár testnevelő tanárral

– Nagyon jól szerepeltek a lányok az iskolai bajnokságban, elégedett vagyok a teljesítményükkel. A mérkőzéseken tudták a dolgukat, mert szépen felkészítették őket a helyi Halász József Női Kézilabdaklubban, ahol kiváló munka folyik az utánpótlással. A lányok minden mérkőzést teljes odaadással és maximális komolysággal játszottak végig, csak dicsérni tudom őket – mondta Sípos.

Az adai csapat: Sípos Kata, Aleksandra Subotić, Sterbik Zsófia, Milana Mrkšić, Bónis Noémi, Pergel Anna, Józó Viktória, Király Kata, Rehors Anna, Lenka Karanjac, Györe Mia, Kanalas Beáta.

Nyitókép: Az adai iskolai bajnokcsapat Sípos Oszkár testnevelő tanárral