2024. április 25., csütörtök

Kedvezményes áron az Agropanonka gépei

Az újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállításon az idén is számos ismert, mezőgazdasági gépeket forgalmazó vállalat képviseltette magát. Az Agropanonka ezúttal is a Belarus és a Mahindra traktorok számos típusát tette közszemlére. Siniša Dragićević értékesítő elmondta, hogy a cég a traktorok mellett kapcsolható eszközöket, pótkocsikat, ekéket, permetezőket is kiállított a kiállításon.

– Helyet kaptak a piacon jól ismert és elismert gépek is, mint az Alpler ekék, a HMS vetőgépek és műtrágyaszórók, valamint a Tinaz pótkocsik. Emellett újdonsággal is érkeztünk, hiszen az Agrional által gyártott Alfa függesztett permetezőgépek modelljei is megtekinthetőek voltak. Az év eleje óta hordozható permetezőgépeket is kínálunk 1000 és 1300 literes tartállyal. Jelenleg több mint 20 globális márkával dolgozunk együtt. A legfontosabbak mindenképpen a traktorok. Legkeresettebb termékeink a Belarus traktorok, valamint a Mahindra traktoraink – mondta Dragićević, aki kiemelte, a cég április óta kedvezményes áron kínálja termékeit.

(Fotó: Ótos András)

(Fotó: Ótos András)

– A kedvezmény mértéke a gép típusától és értékétől függ. A Belarus traktorokra 500-tól 3000 euró, a Mahindra traktorokra 400-500 euró árengedményeket biztosítunk. A kapcsolható eszközök esetében az árengedmény 5–8 százalék lehet, a munkakörtől és a felszereléstől függően.

Jelenleg több mint 300 traktorunk van raktáron, valamint a kapcsolható eszközeinket is szállítani tudjuk pár napon belül. Úgy gondolom, ebben az esetben kulcsfontosságú a gyorsaság – fogalmazott a vállalat értékesítője.

A cég a traktorok széles választéka mellett minden modellhez szervizelést is nyújt, valamint eredeti tartozékokat és alkatrészeket is kínál.

– Szervizcsapatunk a gépek garanciális és garanciális időszakon kívüli karbantartásáért is felelős.

Siniša Dragićević  (Fotó: Ótos András)

Siniša Dragićević (Fotó: Ótos András)

A gépek garanciális időn belüli szervizelése nálunk ingyenes, tehát a terepi kiszállásért, a szervizes munkaidejéért nem számolunk fel díjat. A szervizcsapatunk által lefedett terület Szerbia egész területére kiterjed – tette hozzá.

Szívesen látják újvidéki telephelyükön, a Filip Višnjić utca 10. alatt azokat a gazdákat, akiket érdekelnek a cég gépei és eszközei.