2024. április 20., szombat
HOROSZKÓP

Februári előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, ami az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születés pontos idejéből). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

Ebben a hónapban egy bolygónak sincs retrográd járása, mind előre halad, haladjunk hát mi is nagy lépésekben előre!

Kos (március 21. – április 20.)

Nagyon kedvező időszak ez az ön számára, a Jupiter is és a Vénusz is az ön jegyében helyezkednek el. Itt az ideje, hogy lépjen a szerencse, a boldogság, a pénz, a szeretet és a siker területén. Tegyen konkrét próbálkozásokat, mert a szerencse önnel van! Lelki téren támogatást kap, barátai is megsegítik, sikeres időszak elé néz.

Bika (április 21. – május 20.)

A hónap kezdete stresszes lesz a felettesei miatt, s ez az egészségére is kihat. Ugyanakkor a hónap közepe felel meg arra, hogy tanácsot kérjen, akár orvostól, akár mástól. A pénzzel kapcsolatban jelentős összegekkel lesz dolga, sokat keres, sokat költ, most kellene félretenni és rendezni a tartozásokat.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A munka és a felettesekkel kapcsolatosan a hónap második fele hoz egy kis elakadást, de ez igen jó régi problémák megoldására. A hónap vége szép pillanatokat hoz a barátaival, s bizonyos vágyai is teljesülhetnek önnek. Élvezni fogja a magányt is, lelki dolgokkal vagy titkos tevékenységgel lesz elfoglalva, jól tud majd pihenni, s lelki támaszt is kap.

Rák (június 22. – július 22.)

Igen jó időszak ez a karrier terén. Ha dicséretre vagy előrelépésre számítana, akkor ennek itt az ideje. Külfölddel kapcsolatban is jó hírei lesznek. Éjszakái azonban nyugtalansággal lesznek tele, rossz álmok fogják gyötörni. A hónap eleje rossz fordulatokat hoz a barátság terén, esetleg barátaival történik valami váratlan, de konfliktusok lesznek a közösséggel is, amelynek tagja.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Februárban legyen aktív abban a csoportban, amelynek része, ugyanakkor most tegyen vágyai beteljesülése érdekében. Baráti kapcsolatait is rendezze, ha kell, tegyen pontot valahova, a másikat pedig pezsdítse fel. Munkahelyén stresszes időszak következik, s nem lesz ez jobb a párkapcsolatban sem. Ám külföld, a hit, az életfelfogása, a tanulás jót hoz, pénz áll a házhoz, s ha támaszra vagy segítőre lesz szüksége, azt megkapja.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Nagyon jó időszak ez a párkapcsolatra, élvezze ki és mélyítse el viszonyát, házasságát. Egészsége is javulni fog most, de tegyen is érte valamit! A gyerekekkel kapcsolatban jó hírei lesznek, ha viszont szórakozással, hobbival töltene jelen pillanatban több időt, ott is a csillagok segítségére számíthat. A hónap közepén kerülje az utazást, főleg külföldre, a munka terén pedig legyen aktív.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

A párkapcsolatot illetően igen kedvező időszak vár önre. A hónap elején lehetséges egy kis idegeskedés a gyerekek miatt, vagy egy szórakozás vesz rossz irányt, az egészsége viszont nagyon jó lesz, főleg, ha új szokásokat vesz fel. Műtét vagy beavatkozás azonban nem ajánlatos a hónap elején. A munkával meg lesz elégedve. Jó időszak ez rendezni a dolgokat külfölddel, törvénnyel s világnézetével, esetleg folytasson tanulmányokat.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A hónap stresszesen kezdődik, ám később teljes mértékben rendeződnek a dolgok. A munkájával meg lesz elégedve, munkakörnyezete megszépül. Egészségével kapcsolatosan sikeres ez az időszak, sőt javítani is tud egészségén. Az otthon, a család most megértést hoz, jó viszonyok fognak uralkodni.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Pénzzel és szórakozással kapcsolatban igen eseménydús és sikeres ez az időszak. Gyerekekkel kapcsolatban is kedvező. Jelentős utazásai lesznek, s a rokonokkal, szomszédokkal is meg lesz elégedve, sőt elismerésre is számíthat. Családi élete is felhőtlen lesz most.

Bak (december 22. – január 20.)

Igen jó időszak ez az ön életében. Végre kimondhatja amit szeretne, s meg is hallgatják. Utazhat, tanulhat, sőt a pénz birodalmában is nagynak érezheti magát. A kommunikáció terén sikere lesz, a rokonokkal, a családdal meghitt lesz a kapcsolat, élvezze ki a jó csillagállást. Próbálja ki, milyen az, ha pozitívan gondolkodik.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Az első néhány nap túl stresszes lesz, ám azután élvezheti, hogy ön van a központban, ön irányít, s véghez viheti elképzeléseit. A hónap közepe az, amikor komolyan veszik önt, tehát ekkor lépjen. Jelenleg sokat költ, de élvezetekre, ezért sok szeretetet és megbecsülést is kap. A társalgás, a barátok, a család örömöt hoz, s kellemes utazásokban lesz része.

Halak (február 20. – március 20.)

Kellemesen érzi magát majd ebben az időszakban, tele lesz szeretettel, s ezt környezete is megérzi. Siker vár önre a baráti körökben, s lelki élete is gazdag. Pénzzel kapcsolatban is kedveznek a csillagok, s jó lenne, ha családjára, otthonára, ingatlanjaira költene belőle. A szavakkal legyen óvatos, ugyanúgy a közlekedésben is.