2023. március 25., szombat

Sport/Labdarúgás

A Bayernnál ez kevés volt: Julian Nagelsmann

Kirúgták Nagelsmannt!(?)

Német sajtóértesülés szerint azonnali hatállyal menesztették Julian Nagelsmannt, a Bayern München vezetőedzőjét, akinek helyét Thomas Tuchel veszi át.

Immár Harry Kane vezeti az angol válogatott góllövő örökranglistáját (Fotó: Beta/AP)

Kane megelőzte Rooney-t

A nápolyi Diego Armando Maradona Stadionban rendezték a csütörtök esti Eb-selejtezős nyitónap kiemelt meccsét, ahol a C csoport két kiemelkedő gárdája, Olaszország és Anglia csapott össze.

„Minden mérkőzés egy döntő”

Ma a B, az E, az F és a G csoport küzdelmeivel folytatódik a jövő évi németországi Európa-bajnokság selejtezőjének 1. fordulója, számunkra pedig az utóbbi lesz a legérdekesebb, hiszen ebben kezdi...

Ádám Martin megszerezte első gólját a címeres mezben (Fotó: MTI)

Kő, papír, olló, győzelem

A budapesti Puskás Aréna 41 ezres nézőserege előtt győztes mérkőzéssel kezdte meg az évet a magyar válogatott, amely az Eb-selejtező ötcsapatos G csoportjában pihenőnapot kapott, így az észtek...

Az Mbappé vezette franciák számára nem lehet kérdés a kijutás (Fotó: Eurosport)

Indulhat az új kaland

Újabb nagy ciklus kezdődik meg ma este az európai válogatott-labdarúgásban, hiszen elrajtol a jövő júniusban-júliusban Németországban megrendezésre kerülő Európa-bajnokság selejtezős sorozata.

Haaland lesérült

Erling Haaland lágyéksérülés miatt elhagyta a norvég válogatott edzőtáborát, és nem játszik hazája első két Európa-bajnoki selejtezőjén.