2022. december 9., péntek

Sport

Szerb fölény a balkáni díjátadón

Két nappal azt követően, hogy az Atlétika-világszövetség Világos Adrianát választotta az év legjobb fiatal női sportolójának, újabb szerbiai atléták idei teljesítménye kapott nemzetközi elismerést.

A csoport egyik favoritja még nagy falat a Szeged számára (Fotó: MTI)

Még mindig sok a hiba

Hogy a Szeged formája feljavulófélben van a szezon eleji mélypontról, azt az is jelzi, hogy az EHF előzetesen a Kielce elleni hazai összecsapásukat jelölte meg a hét mérkőzésének a BL 9. fordulójában.

Dupla forduló Ausztriában

Az elkövetkező két napban mind a női, mind a férfi asztalitenisz-válogatott asztalhoz áll: előbbi Linzben Ausztria, míg utóbbi Kovilovón Anglia ellen játszik Európa-bajnoki selejtezőt.

Nagy érdeklődés előzi meg Nadal és Alcaraz bemutatóját

Đoković és Györe újév napján kezd

Mivel Szerbia a teniszezőnők alacsony rangsorolása miatt nem kapott helyet az újonnan bevezetett és Ausztrália három városában megrendezésre kerülő United Kupa vegyes csapatverseny mezőnyében,...

Pelé (Fotó: CNN/AP)

Pelé jobban van

A kezelését végző São Pauló-i Albert Einstein kórház tájékoztatása szerint folyamatosan javul a legendás brazil labdarúgó, Pelé állapota, életjelei stabilak, és kezelését továbbra is egy átlagos...

Dončić kemény védekezést kapott a denveriektől (Fotó: Beta/AP)

Hiányoztak a büntetők

Már harmadszor csapott össze a szezonban a Denver és a Dallas, az egymás elleni mérleg pedig 2:1-re a texasi gárda javára billent át.