2021. október 16., szombat

Vajdaság

(Paraczky László felvétele)

Nádalján a Zöld Zászló

A tartomány legzöldebb és legsikeresebb óvodája címet követően a nádaljai Katicabogár óvoda, mint a legsikeresebb óvodai intézmény a gyermekek környezettudatosságának fejlesztése és a...

A kúlai Petőfi Brigád Általános Iskola (Paraczky László felvétele)

Mozgalmas volt a gyermekhét

A kúlai Petőfi Brigád Általános Iskolában idén újra tartalmakban gazdag gyermekhéten kapcsolódhattak ki a diákok. A múlt heti programokat a tanárok és a diákok közösen szervezték.

Rágcsálóirtás

Hétfőn kezdődik a módszeres rágcsálóirtás, amit a helyi Oris Kft. és az újvidéki Ciklonizacija Rt. hajt végre a városi helyi közösségekben és a környező falvakban.

A jubiláló Botra férfikórus (Fotó: Sörös Dénes)

Hittel és hitelesen

Vasárnap este tartották meg Óbecsén a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben a Botra férfikórus fennállásának 10. évfordulója alkalmából szervezett ünnepi műsort.

A fiatal fotós Lebegés című fotója

Egy jól megörökített pillanat

A topolyai Hamar Richárd a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara kereskedelem és marketing szakának harmadéves hallgatója, emellett a fiatal egyetemista fotózással is foglalkozik. A...

Gyermekhét, megkésve

A kishegyesi Ady Endre Kísérleti Általános Iskolában egy héttel később tartották meg a gyermekhetet, mint más helyeken. Ennek a halasztásnak komoly oka van – számolt be Fülöp Valentin iskolaigazgató.