2021. július 24., szombat

Sport/Labdarúgás

Verekedés és minimális előny

Két szerb gárda kezdte meg szereplését csütörtök este a frissen rajtolt Konferencia Liga selejtezőjében, és mindkettő minimális előnyre tett szert a jövő heti visszavágóra.

Fordítani kell a kazahok ellen

Csalódást keltő eredménnyel tudta le első nemzetközi meccsét az új szezonban a Crvena zvezda, amely a BL selejtezőjének második fordulójában a kazahsztáni Kairathoz utazott Almatiba.

Óbecsei győzelem

Az óbecsei Tisza Automotive csapata nyerte meg a hagyományos törökkanizsai kispályás labdarúgótornát, miután a döntőben 5:1-re győztek a mokrini Meja ellen.

Stadionavatás Adorjánon

Vasárnap este a labdarúgás ünnepe volt Adorjánon, hiszen a 70 éve alapított Tisza új stadiont kapott. A szalagot Borsos Csaba, a Tisza első embere, Zsemberi János, a TSC elnöke és Fejsztámer Róbert...

Véget ért a TSC nyári tábora

„Nem lesz mindenkiből nagy focista, nem lesz mindenkiből profi sportoló sem, de nagyon sok tehetséges gyerek is van azok között, akik idén ott voltak a TSC nyári táborában. Mindenki jól érezte...

Újra TSC győzelem

A TSC 2:0-ra nyert a Novi Pazar ellen a szombaton lejátszott mérkőzésen a szerbiai labdarúgó Szuperliga nyitóforulójában, Zentán.

Fiatal és modern csapatot épít a Tisza

Az adorjáni Tisza labdarúgói a múlt hét elején kezdték meg a felkészülést az idényre, az első edzéseket az edzőtermekben, az új adorjáni stadionban, illetve a tóthfalui pályákon végzik.