2021. április 19., hétfő

Tematikus hét a VM4K-ban

Top 10 kamasztábor online

Július 20-ától Magyarok, akik megváltoztatták a világot tematikus hét a VM4K-ban!

Top10 elnevezésű kamasztáboraink – módosult, összevont formában – az online térbe helyeződnek át. A magyar feltalálókról és találmányaikról szóló videósorozat keretében, a fiatalok tudását és kreativitását hat napon keresztül (július 20-25.) tesszük próbára, izgalmas feladványok formájában.

A videóbejátszások mindenki számára elérhetőek a VM4K Facebook-oldalán (14.00, 16.00 és 18.00 órai kezdettel), de a tábor életében csak azok vehetnek részt, akik regisztráltak.

A kihívásokkal és kalandokkal teli hét legsikeresebb kamasztáboros alkotóit értékes nyereményekkel jutalmazzuk (azt, hogy mi a nyeremény csak a résztvevők tudhatják majd!).

Tematikus táborunk mottója: Mutasd meg magad! Inspiráld Te a világot! Úgy gondoljuk, ebben a nehéz időszakban, amikor az egészségügyi helyzet megkövetelte társadalmi felelősségvállalás egyre nagyobb kihívások elé állítja az embereket, így a fiatalokat is, fontos, hogy megtaláljuk a közösségépítés alternatív formáit, fontos, hogy a nyári időtöltés tartalmas és hasznos legyen, ugyanakkor fejlessze a fiatalok kreativitását.

Ebben a szellemben állítottuk össze a módosult Top10 kamasztáborunk programját és nagyon megtisztelő számunkra, hogy előadóink vállalták ennek az online térbe áthelyezett tábor- és foglalkozásvezetésnek a kihívásait – áll a VM4K értesítésében.