2024. április 20., szombat

Jógaóra a Strandon

Vasárnap, június 19-én a Spiccnél tematikus akciót tartanak a jóga nemzetközi napja alkalmából.

Illusztráció (Dávid Csilla felvétele)

Illusztráció (Dávid Csilla felvétele)

A Mirjana Jógaközpont szervezésében 17 órakor kezdődik a program, amelyen az érdeklődők betekintést nyerhetnek ennek az ősi önfejlesztési technikának a lényegébe. Tucatnyi jógainstruktor is jelen lesz, a látogatók tőlük tudhatnak meg többet a jóga előnyeiről. Hasonló akciókat 42 szerbiai városban szerveznek, a nemzetközi jóganapról összesen 170 országban emlékeznek meg. India javaslatára az ENSZ három évvel ezelőtt hozta meg a döntést ennek a napnak a kijelöléséről.

A szervezők felkérik azokat, akik szeretnének részt venni a Nagy Jógaórán, hogy az említett időpont előtt legalább 15 perccel jelenjenek meg a Spiccen, és hogy hozzanak magukkal összetekerhető jógaszőnyegecskét, törülközőt vagy valami hasonló, leteríthető alkalmatosságot, továbbá szalmakalapot, mert ez a Strand legnaposabb pontja, és ivóvizes palackra is szükség lehet…

A vasárnapi akció után a nyár folyamán ingyenes jógaórákat szerveznek majd, a Szabadság téren pedig tömeges jóga-bemutatót tartanak. Felvételünk a tavalyi bemutatón készült. Bővebb információk a 065/209-3-672-es telefonszámon.