2024. május 18., szombat

„A magyar érdekérvényesítést is egy magasabb szintre emeljük”

Átadta választási listáját a Vajdasági Magyar Szövetség Óbecsén

Vasárnap 21 órakor átadta a támogatói aláírásokat a Vajdasági Magyar Szövetség Óbecsén a községi választási bizottságnak.

– Másodiknak adtuk át a választási listát. A támogatói aláírásokat rekordidő alatt gyűjtöttük össze Óbecse község területén, a szükséges 500 helyett 668-an támogatták a listánkat. Az aláírásgyűjtés ideje alatt minden a legnagyobb rendben zajlott. A polgárok folyamatosan érkeztek a helyszínekre, hogy hozzájárulásukat adják a VMSZ választási listájához. Szeretnék köszöntetet mondani mindenkinek, aki aláírásával támogatta a Vajdasági Magyar Szövetség listáját, és arra kérem őket, hogy június 2-án is minél nagyobb számban tegyék meg ezt. A Vajdasági Magyar Szövetség Óbecse községben teljes listával vesz részt a június 2-ai önkormányzati választáson. A 36 képviselőjelölt széles földrajzi és társadalmi stuktúrából való, minden magyarlakta település és minden korosztály képviselteti magát. Célunk, hogy a június 2-ai választások után a legerősebb politikai erő legyünk a helyi önkormányzatban, és ezzel az Óbecse községi magyar érdekérvényesítést is egy magasabb szintre emeljük – fogalmazott Kiss Igor, a Vajdasági Magyar Szövetség óbecsei listavezetője. 

Hozzátette: a Vajdasági Magyar Demokrata Párttal és a Magyar Egység Párttal közösen indulnak a helyi önkormányzati választásokon.

Nyitókép: Átadta választási listáját a Vajdasági Magyar Szövetség Óbecsén (Fotó: Kancsár Izabella)