2024. május 21., kedd

Nőnapi koncert Óbecsén

Boggie fellépése a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben

Az óbecsei Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben pénteken, március 8-án 19 órai kezdettel Csemer Boglárka magyarországi énekesnő ad nőnapi koncertet zenekarával. 
Csemer Boglárka, művésznevén Boggie, Parfüm című dalának videóklipje által vált világszerte ismertté. Ő képviselte Magyarországot a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon Bécsben a Wars for Nothing című dalával. Az énekesnőnek 2013-ban jelent meg Boggie címet viselő albuma. A lemezen csak saját, magyar, francia és angol nyelven írt szerzemények találhatók. 2014-ben All Is One Is All címmel jelent meg a második nagylemeze, amelyen az előző lemez elveihez igazodó dalok szerepelnek, szintén magyar–francia és angol nyelven. Ez a lemeze elnyerte a magyar szakma rangos díját az év poplemeze kategóriában a Fonogram díjátadón.

Az énekesnő már számos kimagasló koncerthelyszínen fellépett, Magyarországon kívül Franciaországban, Hollandiában, Szlovákiában, Ausztriában, a balti térségben, Svédországban, Németországban és az Amerikai Egyesült Államokban is.

Belépőjegyek a koncertre 300 dináros áron a Petőfi kultúrkör irodájában válthatók munkanapokon 8 és 13 óra között, illetve a 021/69-10-556-os telefonszámon foglalhatók.