2024. április 12., péntek

Fogadták a kolbászfesztivál védnökeit Turián

A támogatók az ajándékcsomag mellett kaptak egy-egy híres turiai bicskát is

A jubileumi, 40. Turijai Kolbászfesztivál védnökeinek a napját az egyesület székházában kedden, február 20-án tartották. A rendezvény szervezői immár hagyományosan három nappal a fesztivál előtt közös társalgással egybekötött ebédre hívják a rendezvény védnökeit, támogatóit és barátait. A cégek, vállakozók és magánszemélyek szerény ajándékot, köszönőlevelet és egy-egy turijai bicskát kaptak ajándékba. 

A fesztivál támogatóit Željko Popić, a Turiai Kolbászklub Polgárok Egyesületének elnöke köszöntötte, és elmondta, hogy a hétvégén immár a negyvenedik rendezvényre kerül sor, ami kizárólag a támogatóknak köszönhető.

− Köszönetet szeretnék mondani elsősorban a szenttamási önkormányzatnak és mindazoknak, akik bármilyen módon hozzájárultak és a jövőben is hozzájárulnak a kolbászfesztivál megtartásához és népszerűsítéséhez. Nagyon bízok abban, hogy az együttműködés minden támogatónkkal továbbra is sikeres és zökkenőmentes lesz, az egyesületben továbbra is számítunk önökre. Az idén is lesz óriáskolbász, jó hangulat, és mindenkit arra kérek, látogasson el a hétvégén hozzánk – mondta az egyesület és a rendezvény szervezőbizottságának elnöke.

A köszönőlevelek kiosztása után a társalgás tamburazene mellett a késő délutáni órákig folytatódott.