2024. július 13., szombat

Állatok üzenete

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 30 évben jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg, a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál valami hasznosat a maga számára.

– Nagyon szeretem az állatokat, ezért érdekel, milyen jeleket küldenek nekünk, s milyen állat a totemünk a numerológia, vagyis születési dátumunk szerint.

– Ha közelünkben felbukkan egy állat, annak jelentősége van, valamilyen üzenetet hozott nekünk. Megfejthetjük, mi az üzenet, ha ismerjük az állatok szimbolikáját. A numerológia szerint születésszámunk arról is árulkodik, milyen állat testesíti meg leginkább a személyiségünk legbelső tulajdonságait.

– Szeretném erősíteni ezeket a jellemeket magamban, amelyek rám tartoznak. Tud ebben segíteni?

– Igen. Spirituális gyakorlatot küldök jellemerősítésre, vagyis a totemállat erejének aktiválására és külön védelmet, amulettet a totemállat energiája által.

– Kérném ezeket. Hogyan számoljam ki, melyik a totemállatom?

– Adjuk össze a születési dátumunk számait, majd a kapott szám számjegyeit, teljesen addig, amíg egyjegyű számot nem kapunk. Ha például 1970. 09. 06-án születtünk, akkor a születésszám 1+9+7+0+0+9+0+6=32=3+2=5. Íme melyik számhoz melyik állat tartozik:

* Egy – Farkas

Az egyes szám hordozóinak totemje a farkas, aki egyfolytában a maga útját járja, és bár képes falkában, csapatban is dolgozni, és elfogadja a világ berendezkedését, valójában egyedül is képes megállni a lábán. Képes a szelídségre, a fejlődésre és a tanulásra, valamint a beilleszkedésre is, de egyfolytában ott hordozza magában a természetes vadságot is.

* Kettő – Kutya

A hűség számukra az egyik legfontosabb dolog. Ezek az emberek őszintén és mélyen tudnak szeretni, akit pedig elfogadnak, amellett a végsőkig kitartanak. Önzetlen, tiszta szeretetük akár meg is menthet másokat, illetve ismét megtaníthatja őket arra, hogyan szeressék önmagukat. Ezeknek az embereknek arra is vigyázni kell, hogy nehogy valaki kihasználja a nyílt szívüket.

* Három – Kígyó

A hármas számmal születettek patrónusa a kígyó, hiszen őket gyakran nehezen érti meg a környezetük, és aki nem ismeri, valószínűleg nem is igazán kedveli őket. Mindez viszont csupán az első benyomás, mert akinek sikerül megérteni a kígyó patrónusú személyiségeket, az csodálni fogja őket titokzatos tudásukért, belső szépségükért, ugyanakkor sokan veszélyesnek tarthatják, és ezért is vannak fenntartásaik velük kapcsolatban.

* Négy – Elefánt

Ez egy olyan állat, ami bölcsességet, erőt és erős karaktert testesít meg. A négyes szám hordozói elhivatottak, tudják, mit akarnak elérni, de azt nem viszik mindenen keresztül, nem forrófejűek és nem kapkodnak, a tökéletes pillanatban cselekszenek. Egy magasabb tudást, egy megfontolt bölcsességet követnek, az elefántokhoz hasonlóan pedig a család hihetetlenül fontos a számukra. Békés természetűek, de ha valaki egyszer megbántja őket, azt nem felejtik el.

* Öt – Madár

Az ötös szám szülöttei szabad lelkek, akiket nem lehet gúzsba kötni, akiknek szükségük van arra, hogy maguk döntsék el, hol telepszenek meg, és mennyi időt töltenek ott. Óriási belső szépséget hordoznak magukkal, ahogyan a madarak viszik magukkal az énekhangjukat, de ha valaki elzárja őket azért, hogy kisajátítsa ezt a szépséget, akkor azonnal elnémulnak, elveszítik a belső örömüket, azt, ami annyira különlegessé tette őket odáig.

* Hat – Gepárd

A hatos szám hordozóinak patrónusállata a gepárd, egy kecses, speciális és gyors élőlény. Ők is képesek arra, hogy villámgyorsan reagáljanak, az ösztöneik olyanok, akár egy ragadozóé, ugyanakkor nem kedvelik hosszú és fárasztó feladatokkal lekötni magukat. Az ő terepük ott van, ahol olyan gyorsan kell lecsapni a kínálkozó lehetőségre, amennyi idő alatt a legtöbben nem is lennének képesek megérteni a helyzetet. A gepárd patrónusúak ebben a helyzetben lecsapnak, és ha egyszer elejtik a zsákmányukat, nem is hagyják menekülni azt.

* Hét – Medve

A medve egy megfontolt, lassabb életszemléletet testesít meg, egy olyan nézőpontot, ahol hatalmas erő és vadság nyugszik, de mindez nem kerül a felszínre addig, amíg nincs igazán nagy szükség rá. Ha a hetes szám hordozóit egyszer valaki kihozza a sodrából, akkor jobban teszi, ha menekül, mert pusztítást képesek véghez vinni, de erejüket fölöslegesen nem pazarolják, és amikor nem kell harcba szállniuk, kedves, szeretni való, barátságos természetek, akiknek már a látványa is sokakat megnyugtat.

* Nyolc – Delfin

A nyolcas számmal születettek patrónusállata a delfin, egy különösen eszes és érzékeny élőlény. Intelligenciájuk kiemelkedő, de nem mindig képesek arra, hogy könnyen megértessék magukat másokkal. Ahogyan a delfinek is a vízen, egy teljesen másik közegben élnek, a nyolcas szám hordozói is azt érezhetik időnként, hogy nem ebbe a világba valók, nem igazán értik meg őket. Ez viszont nem igaz, csupán újra és újra meg kell próbálkozniuk a kommunikációval, és ha ők nyitnak a külvilág felé, a külvilág is gyorsan felismeri elbűvölő személyiségüket.

* Kilenc – Macska

A kilences szám hordozói megosztó személyiségek lehetnek, akár csak a macskák, akiket egyesek imádnak, másoknak borsódzik tőlük a hátuk. Ők viszont nem is akarják, hogy mindenki szeresse őket, hiszen tudják, hogy kimagasló érzelmi intelligenciájukhoz, és szabad természetükhöz nem mindenki érhet fel, de szerencsére ezeknek az embereknek a szimpátiája, illetve annak hiánya semmit nem változtat. Akárcsak patrónusállatuk, a kilences szám hordozói is egyfolytában a talpukra esnek, és bármilyen nehéz helyzetben találják is magukat, képesek újra talpra állni, és akár mindent elölről kezdeni, hiszen nekik kilenc életük van.

– Köszönöm, ezek szerint én kilences vagyok, macska a totemem. Erre kérem az erősítést.