2024. március 28., csütörtök

Forgalomkorlátozás a Jaša Tomić sugárúton

A Népfront utcában is közlekedési dugókkal kell számolni

Az önkormányzat útkarbantartási programjának keretében a város területén átfogó útjavítási munkálatok folynak.

Több helyszínen ideiglenes forgalomkorlátozás van érvényben. A Jaša Tomić sugárúton a Felszabadulás sugárút és a Kiszács utca közti részen befejeződtek az útjavítási munkálatok, így ezen a szakaszon tegnap 15 órakor ismét helyreállt a közlekedési rend. Az illetékesek felhívják arra is a figyelmet, hogy a Jaša Tomić sugárúton június 6-ától folytatódnak az útjavítási, azaz útburkolat-cserélő munkálatok, mégpedig a Felszabadulás sugárút és a Párizsi Kommün utca közötti szakaszon.

Életbe léptek a közlekedésbiztonság új törvényelőírásai

A vasútállomás környékén aszfaltburkolat-felújítás miatt akadozik a közlekedés (Szeli Balázs felvétele)

A Limánon a Népfront utcában módosul a forgalmi rend, a Dr. Ivan Ribar utca kereszteződésénél lezárják az utca egyik felét. A kétirányú forgalmat a másik két sávba terelik, a munkások ezen a ponton a Tiszta Szerbia projekt keretében csatornázási munkálatokat végeznek. A környéken már hosszú hónapok óta csatornáznak, a Népfront utcában a forgalomkorlátozás a munkaterv szerint június 9-éig lesz érvényben. Az illetékesek felkérik az autósokat arra, hogy ha csak tehetik, kerüljék el ezt az utcaszakaszt.

A Limánon is tovább lassul a forgalom (Szeli Balázs felvétele)

A Limánon is tovább lassul a forgalom (Szeli Balázs felvétele)

Nem messze innen, a Lázár cár sugárúton lévő körforgalom építkezésénél a Promenada bevásárlóközpont előtti szakaszon folynak intenzív munkálatok, elhelyezik az útszegélyköveket. A Sutjeska utcához közeli részen zúzott kővel feltöltik a talajt. A pláza előtti új gyalogátkelőhelyen pénteken megkezdték a szemaforok felszerelését, humusszal feltöltök a zöld területeket. A forgalmi rend egyelőre nem változik ennek az építkezésnek a környékén.

(Szeli Balázs felvétele)

(Szeli Balázs felvétele)

Nyitókép: Szeli Balázs felvétele