2024. március 29., péntek

Kisvárosi idill

Tizedik alkalommal szervezték meg a Bornapokat Magyarkanizsán

Immár tizedik alkalommal szervezték meg Magyarkanizsán a hagyományos Bornapok rendezvénysorozatot. A városháza előtti tér már péntek délután megtelt érdeklődőkkel. Idén nyolc borászat képviseltette magát a tömegeket vonzó eseményen.

A szervezők különböző zenei programokkal készültek a látogatóknak, pénteken többek között Dj Adwell, a LAP együttes, Gordanov Blues Ghetto és Dj Irvine biztosították a remek hangulatot. A kisváros mondhatni életre kelt az esemény kapcsán, a kedvező időjárás és a jó hangulat mindenki számára kecsegtető volt egy késő délutáni sétára. Finomabbnál finomabb borok és kézműves sörök mellett beszélgettek a látogatók. Napsütésben sétáltak végig a park területén a családok, a baráti társaságok és mindenki, aki együtt lélegzett a kisvárossal, a többéves hagyománnyal rendelkező Bornapok alkalmával.

A kiállítók között megtalálhatóak voltak a Mauer Borászat, a Sagmeister Borászat, a Dukay Borászat, a Podrum Bálint Pincészet, a Brindza Borászat, az Amstadt Vineyard Escape és a Tisacoop – Hungarikum borai is. 

Nyitókép: A rendezvény már a péntek délutáni órákban kezdetét vette (Gulyás Réka felvétele)