2024. április 26., péntek

Sikeresen zárult a Család Expo

Az eseményhez kapcsolódó fotógalériánkat ITT tekintheti meg.

Szombat délelőtt a zentai sportcsarnokban lezajlott a helyi baba-mama klub által életre hívott Család Expo. A kisgyermekes szülőknek, családoknak szóló szakirányú kiállításon és vásáron rengeteg érdeklődő megfordult, akiknek a baba- és gyerekholmi börzéje mellett lehetőségük nyílt a család, a gyermekvállalás, vagy épp -nevelés témakörében érdekelt cégek, szolgáltatók, termékforgalmazók, kézművesek kiállítását és bemutatkozását is megtekinteni, Az árusoknál mindenféle holmit be lehetett szerezni, bőven akadt ruhanemű a 0-14 éves korosztály számára, de játékban, könyvekben sem volt hiány.

Az Egészségsarokban a zentai Cukorbetegek egyesületének közreműködésével a látogatók ingyenes vércukorszint-, vérnyomás-, szaturáció-, koleszterinszint- és testtömegindex-mérést is kérhettek. A szervezők ezúttal is gazdag tombolával várták az érdeklődőket, a szelvények megvásárlásából befolyt összeget a Zentai baba-mama klub jövőbeni terveire, programjaira fordítják majd.

Nyitókép: A baba- és gyerekruhák mellett sokan játékokat, könyveket is kínáltak, de kerékpárt is lehetett találni (Gergely Árpád felvétele)