2024. március 29., péntek
NŐI LABDARÚGÁS – SZERB KUPA

Magabiztos TSC-továbbjutás

Belgrád: Zemun–TSC Magyarkanizsa 1:7 (0:5)

Ada Ciganlija Sportközpont, 30 néző, vezette: Živković (Kragujevac). Góllövők: Vukojević a 66., illetve Đurđevac a 45., a 85., Drobnjak a 9., Belovan a 31., Kecman a 39., Magovčević a 44., Andrić a 67. percben.

Zemun: Antešić, Ilić, Marković A., Žunić (Marković N.), Popov, Vasić, Vukojević (Jovičić J.), Zurapi, Dukić, Jovičić N., Knežević.
TSC: Vesić (Ivanics), Kecman (Kovács), Jovanović, Magovčević, Marjanović (Krivokapić), Drobnjak, Božić (Ivošević), Đurđevac, Belovan, Vujadinović, Andrić.

Đurđevac (jobbról) első góljait szerezte a TSC színeiben

Đurđevac (jobbról) első góljait szerezte a TSC színeiben

A kupa nyolcaddöntőjében a TSC-s lányok a papírformának megfelelően magabiztos győzelmet arattak alacsonyabb osztályú ellenfelük felett. Az I. ligában szereplő zimonyi együttes csupán rövid ideig tudott ellenállni a vendégrohamoknak, a továbbjutás kérdése már negyvenöt perc után eldőlt. A biztos előny tudatában Vajda Fangyó vezetőedző a folytatásban minden cserejátékosát pályára küldte, akik között ott volt a fiatal kapus, Ivanics Réka is, akinek ez volt a bemutatkozó mérkőzése a Tisza-partiak felnőttcsapatában, a kék-fehérek egyik új szerzeménye, a montenegrói válogatott Nađa Đurđevac pedig első hivatalos góljait szerezte a TSC színeiben.

A nyolcaddöntő eredményei: Prave Dame–Vojvodina 0:9, Radnički (K)–Požarevac 18:1, Zemun–TSC 1:7, Rad–C. zvezda 0:8, Spartacus B–Spartacus 0:5, Lavice–Sloga 1:5, Borac–Mašinac 0:2, Kolubara–Zvezda B 4:1.

Nyitókép: Đurđevac (jobbról) első góljait szerezte a TSC színeiben