2024. április 20., szombat

Múltidéző látogatás a szabadkai Porcelánmúzeumban

Játsszon újra a Magyar Szóval és nyerjen páros belépőjegyet

A Magyar Szó Online csapata ismét megajándékozza kedves Olvasóit!

Ez alkalommal nyolc darab páros belépőjegyet sorsolunk ki a szabadkai Porcelánmúzeumba. A páros belépőjegy két felnőtt egyszeri belépését teszi lehetővé nyitvatartási időben, az év bármely napján.

A Szabadka központjában található múzeum pazar gyűjteményét több mint kétezer tárgy alkotja, köztük Herendi, Zsolnay, Hollóházi, cseh, orosz, jugoszláv, távol-keleti és sok más híres porcelán manufaktúra szemet gyönyörködtető termékei. A tárlatban levő vázák, figurák, órák, lámpák, dísztálak és egyéb porcelántárgyak némelyike több mint kétszáz éves, de akadnak ma is használatban levő darabok. A kiállítótér egyik különlegessége a Temesváron, Pucher András műhelyében készült pompás kályha is.

Csík Mónika felvétele

Csík Mónika felvétele

Ha szeretné, hogy az Öné legyen a nyolc darab páros belépőjegy egyike, nincs más dolga, mint e nyereményjáték Facebook-posztja alatt hozzászólásban megjelölni annak a személynek a Facebook-profilját, akivel a legszívesebben ellátogatna a szabadkai Porcelánmúzeumba!

A nyereményjáték ma (2023. február 8-án) 12 óráig tart, amikor is Facebook-oldalunkon kihirdetjük szerencsés nyerteseinket!

A múzeum híreiről és nyitvatartási idejéről az alábbi oldalon tájékozódhatnak: https://www.muzej-porcelana.rs/

Nyereményjátékunk feltételeiről bővebben itt olvashatnak: http://bit.ly/2jNtula

Minden kedves Olvasónknak sok szerencsét kívánunk!